Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
nepareizi izmaksāta alga iepriekšējā gadā К списку тем
nepareizi izmaksāta alga iepriekšējā gadā
Atklāju kļūdu, ka 2012. gada janvārī darbiniekam aprēķināta alga, bet izmaksāta uz konta pavisam cita summa. Boss laikam pārķēris rindiņas un aizskaitījis darbiniekam cita darbinieka algu. Starpība sanāk kkādi 17ls. Darbinieks arī parakstījies algu sarakstā pie savas pilnās darba algas, bet saņēmis mazāk.
Kā pareizi šito izlabot?
Ar kkādu aktu konstatēt, ka nav izmaksāta pilnā summa un pārskaitīt viņa tagad 2013.ganajavnārī tipa pārrēķinu? un ko vispār par šitādu faktu pārbaudes saka?
Ответы (8)
Kā pareizi šito izlabot?
Pārskaitīt darbiniekam uz kontu starpību un viss, uzrādot, ka tas ir parāds par 2012.gadu
Par ko tad darbinieks parakstās sarakstā, ja alga tiek skaitīta uz banku?
par to, ka ir iepazinies ar visiem ar visiem saviem nodokļiem. Šitas man arī ilgi raisīja pārdomas, tad nu revidenta konsultācijā paskaidroja, ka jāparakstās, ja tiek pieprasīts paraksts sarakstā(man zalktis programma) un ja arī tiek pārskaitīta uz banku.
Atbilstoša atbilde auditoram-revidentam.
Ar algu un nodokļiem iepazīstas algas aprēķina lapiņā.Kāda nozīme kāda programma(ja nu vienīgi tā, kas pati visu dara).
Paraksta vietā raksta maksājuma uzdevuma nr., vai banka.
Paraksta vietā raksta maksājuma uzdevuma nr., vai banka. - to es vēl piezīmēju klāt, dubults neplīst.
bet vispār - ko par šito faktu, ka nav izmaksāta pilnā darba alga, bet šogad aizskaitīts parāds par pag.gadu saka/teiktu pārbaude? Priekšnieks jau par šito streso un sastresina pārējos. Galu galā, nodokļi tak ir visi samaksāti, un beigās arī alga visā apmērā izmaksāta.
Virsgrāmatā jau ir redzams, ka algas nesaskan.Jāpārskaita, nav ko stresot.
Ja Jūs man prasītu algu sarakstā parakstu,tad pieprasītu arī naudu.
tāpēc jau tev neprasu parakstu
tāpēc jau tev neprasu parakstu
Jā, laimējies.
Закрыть
Краткое описание нарушения