Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Плусма в ЕДС К списку тем
Ответы (3)
Kaut kur kādu laiku atpakaļ lasīju EDS izmaiņās ka Gada pārskata veidlapa mainīta un vairs neskaitīs. Jau toreiz nodomāju- kādēļ izņemt no veidlapām labas lietas- jo matemātikai ta jāiet kopā. cerēju ka nepareizi sapratu- bet acīmredzot nē.
Jaunumu/izmaiņu ieviešanas datums 19.12.2012. •Dokumentiem "Uzņēmuma gada pārskats" un "Konsolidētais uzņēmuma gada pārskats" versijām taksācijas periodam, sākot ar 15.08.2008, turpmāk sadaļā "Naudas plūsmas pārskats" abiem NPP veidiem (NPP1 un NPP2) kolonās "Pārskata gada beigās" un "Iepr. pārskata gada beigās" ievadītajiem skaitļiem netiks veiktas starpsummu aprēķināšanas (aritmētiskās) kontroles, kā arī visos posteņos iespējams ievadīt gan pozitīvas, gan negatīvas vērtības.
Jaunumu/izmaiņu ieviešanas datums 19.12.2012. •Dokumentiem "Uzņēmuma gada pārskats" un "Konsolidētais uzņēmuma gada pārskats" versijām taksācijas periodam, sākot ar 15.08.2008, turpmāk sadaļā "Naudas plūsmas pārskats" abiem NPP veidiem (NPP1 un NPP2) kolonās "Pārskata gada beigās" un "Iepr. pārskata gada beigās" ievadītajiem skaitļiem netiks veiktas starpsummu aprēķināšanas (aritmētiskās) kontroles, kā arī visos posteņos iespējams ievadīt gan pozitīvas, gan negatīvas vērtības.
Man šīs plūsmas joprojām ir *.xls formātā - pirms tās iebakstīt EDSā.
Man xls visu skaita - gan pieskaita, gan atskaita.
Man xls visu skaita - gan pieskaita, gan atskaita.
я тоже в xls делаю сначала. Просто разбаловали, удивилась что уже не считает сам. Для уверенности хотела. Остальные отчеты (PZA. Bilance, Uien deklarācija. pašu kapitāls) ... там все по-прежнему, считает общие графы тоже. Одна плусма как-то..., вот и заволновалась.
спасибо
спасибо
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть