Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
neapliekamais minimums
Labvakar!
Man ir tads jautejums! Kā pareizi skaitīt neaplik.min.,ja darbinieks strāda piemēram 30-40 st. mēnesī?
Man nesanāk pielikums 'pazinojums par FP izmaksatajiem summam' Man ir zalktis programma.
man sanāk ta:
Bruto ienemumi-217
nieaplik.min.-315
atvieglojumi no apgadat.-420
soc nod. iemaksa-23.9
ienakums no kura ir aprekinata nod.- (-541.7)
ieturetais nodoklis-0
Paldies!
Ответы (13)
Man sanāk tā:
Bruto ieņēmumi =217,-
soc.nod =23.90
neapliekamais minumums = 193,10 Ls
ienākums no kura aprēkina nodokli = 0
Ieturētais nodoklis =0
Cerams, ka algas nodokļu grāmatiņa tik tiešām glābājas šajā uzņēmumā!
217-23,90=193.10
Pēc aprēķiniem saprotu, ka persona pie jums nostrādāja pilnus 7 mēnešus.
Tā kā atvieglojumi ir lielāki nekā apliekamā summā, tad atvieglojumu summai ir jābūt vienādai ar apliekamo summu.
Neapliekamais minimums=193,10
Oar apgādību nepiemērojam neko!!!
neapliekamais minumums = 193,10 Ls kā ta sanāk?Vajadzetu skaitit pa dienam?Kāpēc?
Man to raksta programma!
Ja cilveks strada nepilnu dienu?Piemeram uz pusstafkas,tad ko bus ar neapl. min.?
Neapliekamais minimums piemērojams par visu darba attiecību laiku, kad uzņēmumā ir nodokļu grāmatiņa. BET tā kā alga ir maza, tad piemēro tikai tik cik iespējams, lai apliekamais ienākums būtu nulle nevis negatīvs cipars. Ja alga būtu liela, tad vienalga vai strādā stundu vai visu dienu, tāpat neapliekamais minimums mēnesī= 45,- Ls. Programmā vajag piekoriģēt neapliekamo minumu tā lai neiznāk negatīvs apliekamais ienākums.Un par apgādājamiem vispār nav iespēju to piemērot šinī uzņēmumā pie tik mazas algas.
neapliekamais minumums = 193,10 Ls kā ta sanāk?Vajadzetu skaitit pa dienam?Kāpēc?
Man to raksta programma!
Tā arī sanāk.
Kā var piemērot varāk nekā ir?
Neapliekamo minimumu var piemērot tikai tik cik ļauj darba samaksa mīnus soc.nodoklis
217,00 - 23.90= 193.10
Mani vairāk izbrīna, kā ar tādu algu var vispār kādu apgādāt?
Zinu ģimenes, kurās saņem vēl mazāk.
Latgalē tāda alga nav retums. Pareizāk sakot tāda ir retums, jo saņem mazāk un neregulāri.
Nu par 30-40 st.mēnesī tā ir pat ļoti laba alga. Cits visu mēnesi rukājot tādu nesaņem.
Nu par 30-40 st.mēnesī tā ir pat ļoti laba alga. Cits visu mēnesi rukājot tādu nesaņem.
Piekrītu!
Kurā vietā redzama laba alga? Tas jau nav par mēnesi.
Cienījamā Ilmas kundze!
Izlasiet taču kādreiz kārtīgāk jautājumu un pārējās diskusijas.
Kaut vai šie cipari:
nieaplik.min.-315
atvieglojumi no apgadat.-420
Vai tad tie var būt par mēnesi!
Te atkal jāatgriežas pie iepriekš rakstītā - kādi jautājumi!
Un kāda vēlme atbildēt par katru cenu!
Kurā vietā redzama laba alga? Tas jau nav par mēnesi.
Да, действительно, прочла внимательней, просчитала все цифры -tad nevar būt par mēnesi.
Закрыть
Краткое описание нарушения