Laikam pilnmeness- ne grāmatvedība
Kolēģi....šodien rīts sākās ar mega kolosālu paziņojumu no vadības - tev tiek samazināta d/a, jo...netiec galā ar saviem pienākumiem..
neliels ieskats manā dzīves ritmā: esmu grāmatvede veikalā, kura apgrozījums pārsniedz pusmiljonu, netto d/a 450ls... esmu vienīgā, kas šajā uzņēmumā darbojas ar gr-bas dokumentiem, pildu sekretāres pienākumus, vadu ienākošās pavadzīmes, kas dienā pārsniedz 20gab., atbildu uz telefona zvaniem...slimot nevaru, jo nav kas strādā, par ģimerni varu aizmirst, jo jāstrādā....ir pieriebies...tik tiešām...
No šā visa atzīstu gr-bai atliek naktis, visu tik tiešām nepaspēju, bet iekavēts nav nekas - jo naktis ir manas draudzenes...
visa mana radošās darba gaitās no priekšniecības neesmu dzirdējusi nevienu PALDIES par padarīto, bet tikai sūrkstēšanos, tas nozīmē, ka esmu vēl arī uz pusslodzi psihologa lomā - jo jāsaka visu laiku, ka ir labi...bāc...izklausās riebīgi
sakiet lūdzu - esmu no tām, kas strādā par velti? vai arī vēl kāds strādā tāpat, sakiet lūdzu, ka neesmu vienīgā!
Paldies, ka uzklausījāt!!!