Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Izmaiņas 282.noteikumos. К списку тем
Ответы (19)
а мы буквально вчера с коллегами обсуждали эту тему- что делать, если КА не выдает чек в двух валютах...
Paldies, izlasīju! Jau kaut kāda skaidrība rodas. ...
Aivareno 04.04.2013 09:16
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
что делать, если КА не выдает чек в двух валютах...
не умеешь - научим
не хочешь - заставим
то-то будет веселье в ночь с 31.12 на 1.01
не умеешь - научим
не хочешь - заставим
Tas gan!
Neviens nedod skaidrojumu, ko un kā darīt naktī no 31.12.uz01.01. - vienkāršāk ir nestrādāt.
что делать, если КА не выдает чек в двух валютах...
не умеешь - научим
не хочешь - заставим
не умеешь - научим
не хочешь - заставим
А я так понимаю, что кому-то веселиться и 1 октября и 1 июля (вводить две валюты, убирать две валюты).
Nu jau drīz būs gads, kā te stāstu - ja uz jums attiecas kādas izmaiņas saistībā ar eiro ieviešanu - rakstiet uz FM!!!
Viņi ir ļoti pretīmnākoši eiro ieviešanas problēmu risināšanā.
Bet - nē - pašiem par savu problēmu aizrakstīt "rokas par īsām"?
Man nav EKA, bet esmu n-tās lietas apstrīdējusi un ieteikusi. Arī par grāmatvedību, GP ... - viss ir vērā ņemts!
Tā, ka NEGUĻAT!
Viņi ir ļoti pretīmnākoši eiro ieviešanas problēmu risināšanā.
Bet - nē - pašiem par savu problēmu aizrakstīt "rokas par īsām"?
Man nav EKA, bet esmu n-tās lietas apstrīdējusi un ieteikusi. Arī par grāmatvedību, GP ... - viss ir vērā ņemts!
Tā, ka NEGUĻAT!
Tur ir vesels lērums EKA, kuriem varēs ar roku norādīt EUR summu čekā. Arī man zināmajam modelim. Un šim EKA nemaz nav čekā norādīta valūta , piemēram ,Ls. Vienkārši summas! No 1.janvāra vienkārši reģistrēsim summu EUR un viss. Vai es kļūdos?
Aivareno 04.04.2013 13:12
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Андочка, ну красотка! Всё разложила по полочкам!
Paldies, paldies dikti centos.
Saprotu, ka nav jau tā laika visiem visu izlasīt, tad nu dalījos informācijā.
Tur ir vesels lērums EKA, kuriem varēs ar roku norādīt EUR summu čekā. Arī man zināmajam modelim. Un šim EKA nemaz nav čekā norādīta valūta , piemēram ,Ls. Vienkārši summas! No 1.janvāra vienkārši reģistrēsim summu EUR un viss. Vai es kļūdos?
No 1.oktobra- čekā cenas latos, gala summa latos+eiro
No 1.janvāra - cenas eiro, gala summa eiro+latos
No 1.jūlija - cenas eiro, gala summa eiro.
Ja pieņems izmaiņas, tad tiem EKA, kas 10.pielikumā varēs nebūt otra summa (konvertētā). bet pēc pircēja pieprasījuma jāieraksta čekā vai kvītī.
No 1.oktobra- čekā cenas latos, gala summa latos+eiro
No 1.janvāra - cenas eiro, gala summa eiro+latos
No 1.jūlija - cenas eiro, gala summa eiro.
Ja pieņems izmaiņas, tad tiem EKA, kas 10.pielikumā varēs nebūt otra summa (konvertētā). bet pēc pircēja pieprasījuma jāieraksta čekā vai kvītī.
Bet tos no 01.01.2014 - nevajdzés nomainít.
Protams, ka no 01.01.2014 būs jābūt tādam EKA, kuru var uz eiro pārprogrammēt. Ja nevar- jāpērk jauns
Skatos un brīnos - par ko manai atbildei piekabināts mīnuss? ne jau es esmu izdomājusi tādus nosacījumus! Es tikai atbildu uz uzdoto jautājumu, Ja kādam mana atbilde nav iepatikusies - sūtiet savus mīnusus uz MK un Saeimu!
Skatos un brīnos - par ko manai atbildei piekabināts mīnuss? ne jau es esmu izdomājusi tādus nosacījumus! Es tikai atbildu uz uzdoto jautājumu, Ja kādam mana atbilde nav iepatikusies - sūtiet savus mīnusus uz MK un Saeimu!
Droši vien negrib EUR.
Japaina 09.04.2013 13:35
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть