Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Ien.ord pareiza ievadīšana programmā К списку тем
Ferideva 09.04.2013 10:11
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ответы (27)
Iemaksā kasē vienmēr fiziska persona. Uzņēmums neko nevar iemaksāt, jo to vienmēr pārstāv kāda persona.
Manuprāt, Kases ieņēmumu orderis (jautājumā - ienākumu orderis) un darījumu apliecinoša kvīts ir divi dažādi dokumenti.
Vai ne tā, Ferideva?
Vai ne tā, Ferideva?
Aivar, visu laiku likās, ka viens un tas pats dokuments:) Vai izskaidrosiet atšķirību iesācējai?
Ferideva 09.04.2013 10:53
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Aivar, visu laiku likās, ka viens un tas pats dokuments:) Vai izskaidrosiet atšķirību iesācējai?
Vai tas ir joks?
Ja joks - tad neizdevies.
Ilmai paldies! Tad sanāk, ka man katras dienas beigās jāievada attiecīgi tas, ko iemaksājis Jānis un ko Anna uz atsevišķiem ien.ordtikai ar vienu datumu? Vai nevar mēneša beigās vienu summu, ko saņēmis katrs no viņiem un attiecīgās kvītis piespraust klāt? (Izmeklējos, bet neatradu, kur ir visa šī noteiktā kārtība)
Ferideva 09.04.2013 11:44
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Aivar, nācu šeit ar domu iegūt kādu skaidrību, nevis saņemt kļūdu labojumu vai censties kādu sasmīdināt. To, kāpēc jūs tik nejauks tik feinā dienā arī risināsim citā vietā, ne šeit
Ferideva 09.04.2013 11:57
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ilmai paldies! Tad sanāk, ka man katras dienas beigās jāievada attiecīgi tas, ko iemaksājis Jānis un ko Anna uz atsevišķiem ien.ordtikai ar vienu datumu? Vai nevar mēneša beigās vienu summu, ko saņēmis katrs no viņiem un attiecīgās kvītis piespraust klāt? (Izmeklējos, bet neatradu, kur ir visa šī noteiktā kārtība)
Вы вообще о чем говорите? О квитанциях, приходных ордерах? О своей фирме, чужой?
Aivar, nācu šeit ar domu iegūt kādu skaidrību, nevis saņemt kļūdu labojumu vai censties kādu sasmīdināt. To, kāpēc jūs tik nejauks tik feinā dienā arī risināsim citā vietā, ne šeit
Vai tas man jāuztver kā draudi?
Uzdodiet sakarīgu jautājumu, un saņemsiet sakarīgu atbildi.
Jautājums tiešām analfabētisks.
Japaina 09.04.2013 12:24
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nu nav mans lauciņš grāmatvedība. Tāpat kā jūsu, pieļauju, medicīna. Bet tāpēc es medicīnas forumos zem sadaļas "iesācējiem" pacientiem nekad neteikšu, ka jautājums ir analfabētisks un nemiešos, ja manā kabinetā žultsakmeņus sajauksiet ar nierakmeņiem. Veselību jums, viedie grāmatveži
Ferideva 09.04.2013 12:50
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Nezināju, ka medicīnā strādā un ārstē cilvēkus iesācēji, kuri neatšķir žultsakmeņus no nierakmeņiem.
Mēs neārstējam žultsakmeņus, nierakmeņus.Noalgojiet grāmatvedi, programma Jūsu vietā nestrādās.
Japaina 09.04.2013 13:13
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nealgoju, jo tik pāris darbinieki esam + tas samazina mūsu pakalpojumu cenas. Varbūt kāds no jums būtu ar mieru atbraukt un izstāstīt, kas kā pareizi? Jo dokumentu pašlaik tiešām ļoti maz. Samaksāšu, cik prasīsiet. Un dumjus jautājumus šeit arī tad vairs neuzdošu.
Ferideva 09.04.2013 13:22
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
man nav skaidrs, kāpēc ir tā jākaunās lasīt rokasgrāmata? Tur ir smuki viss aprakstīts!
"Lai kases orderī norādītu partnera firmas darbinieka vārdu un uzvārdu, Partnera kartītē zīmnē Kontaktpersonas, jābūt norādītai personas informācijai.
Kases orderī kā partneris jānorāda partnera firmas nosaukums, bet laukā Kontaktpersona no nolaižamā saraksta jāizvēlas atbilstošā kontaktpersona"
"Lai kases orderī norādītu partnera firmas darbinieka vārdu un uzvārdu, Partnera kartītē zīmnē Kontaktpersonas, jābūt norādītai personas informācijai.
Kases orderī kā partneris jānorāda partnera firmas nosaukums, bet laukā Kontaktpersona no nolaižamā saraksta jāizvēlas atbilstošā kontaktpersona"
Nealgojot grāmatvedi, ilgtermiņā tie pakalpojumi var sanākt daudz dārgāki. Jūs tiešām domājat, ka pusstundas laikā var iemācīt grāmatvedību un apgūt TJ?
Japaina 09.04.2013 13:27
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nealgoju, jo tik pāris darbinieki esam + tas samazina mūsu pakalpojumu cenas. Varbūt kāds no jums būtu ar mieru atbraukt un izstāstīt, kas kā pareizi? Jo dokumentu pašlaik tiešām ļoti maz. Samaksāšu, cik prasīsiet. Un dumjus jautājumus šeit arī tad vairs neuzdošu.
Kopš es gandrīz visu sestdienu pavadīju pie tāda klienta, kurš tā arī man joprojām nav samaksājis, es vairs privāti ne pie viena nebraucu.
Vai arī деньги утром - стулья бечером.
man nav skaidrs, kāpēc ir tā jākaunās lasīt rokasgrāmata? Tur ir smuki viss aprakstīts!
Ja vienā putrā ir kases orderis ar stingrās uzskaites kvīti....
Japaina 09.04.2013 13:31
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть