Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Horizon konsultants - algas К списку тем
Horizon konsultants - algas
Sveiki!
Vajag labu un tiešām zinošu Horizon konsultantu attiecībā uz algām. Programmā liela jezga, nevaru atrast cēloni. Kurus konsultanstus varat ieteikt?
Ответы (14)
un ko saka jūsu pašu konsultants?
Nav sava konsultanta, programmu apkalpo dīleris, kuram zināšanas niecīgas.
Kādā nozarē darbojaties? Cik ilga ir jezga ar algām (no kura brīža ir kļūdas)? Cik darbinieki? Vai visu darbinieku algu aprēķinos ir kļūdas?
Ļoti aktuāla tema! Varbūt kāds tomēr var padalīties ar savu pieredzi darbā ar Horizon konsultantiem. Mums arī ir liela problēma ar tiem - van nu ir zīnoši bet vispār nav laika, vai ir pieejāmi bet nekā nevar palīdzēt
Ludmila_st - vislabākais konsultants.
Protams, ja esat Rīgā.
Ārpus Rīgas varu ieteikt arī kādu citu.
Ļoti aktuāla tema! Varbūt kāds tomēr var padalīties ar savu pieredzi darbā ar Horizon konsultantiem. Mums arī ir liela problēma ar tiem - van nu ir zīnoši bet vispār nav laika, vai ir pieejāmi bet nekā nevar palīdzēt
Man, laikam veicas, visi bija zinoši un pieejāmi, vajadzēja tikai maksāt.
Ja visi bija zinoši, tad patiešām palaimējās.
Man šajā jomā ir negatīva pieredze.
Tieši galvenajā kantorī ir visnezinošākie, šermuļi nāk, ja sāku atcerēties. Stulbi kā pagales.
Ja visi bija zinoši, tad patiešām palaimējās.
Man šajā jomā ir negatīva pieredze.
Tieši galvenajā kantorī ir visnezinošākie, šermuļi nāk, ja sāku atcerēties. Stulbi kā pagales.
Laikam gudram vīrietim bija padaudz gudri jautjumi!
Varbūt man veicas tā dēļ, ka neko īpaši sarežģīto nejautāju....
Ja PVN deklarācijas dēļ mani jānosauc par gudru... un ja PVN deklarācijai kontus piesaistīt neprot galvenā biroja (izstrādātāju kantora) konsultanti... tad - jā, Jums ir laimējies.
Mācos kļūt par dumjāku, lai arī man kādreiz laimētos.
Varbūt PVN deklarācija bija kaut kada īpaša!
"Īpaša" gan!
No ES saņemtas preces.
Vienīgais, kas prata palīdzēt, bija tieši Ludmila_st birojs.
Galvenie konsultanti plātīja mutes, kā no ūdens izsviestas zivis.
"Īpaša" gan!
No ES saņemtas preces.
Vienīgais, kas prata palīdzēt, bija tieši Ludmila_st birojs.
Galvenie konsultanti plātīja mutes, kā no ūdens izsviestas zivis.
Aivar tas bija sen- PVN deklarācijas pirmsākumos. Domāju ka vairs nav taisnība
Domāt jau var...
Ja pirms 4 gadiem Dievs radīja pasauli, tad jā - pirmsākumos...
Закрыть
Краткое описание нарушения