Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
mazkapitala sia vienkaršā ieraksta grāmatvedība К списку тем
mazkapitala sia vienkaršā ieraksta grāmatvedība
No kā sastāv grāmatvedība mazkapitala sia kas ir MUN maksātājs un kas izvelās "vienkāršo ierakstu" ?
Nevis gan tikai no "Saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnāla" uzpildīšanu ?
Kur, piemēram, ir ierakstams "pamatkapitals "?
Ответы (10)
А почему вы решили, что mazkapitala sia может выбрать "vienkāršo ierakstu" ?
SIA nevar izvēlēties vienkāršo ierakstu.
Kāpēc nevar. Es izvēlējos un nekas nenotika. Es nemaz nezinu kāds ir tas sarežģītais ieraksts, visu rakstu vienkāršā ierakstā.
Jā, nekas nenotika, jo šodien ir tikai 1.maijs Ekspertam, konsultantam derētu zināt kāds ir tas sarežģītais ieraksts.
Kāpēc nevar. Es izvēlējos un nekas nenotika. Es nemaz nezinu kāds ir tas sarežģītais ieraksts, visu rakstu vienkāršā ierakstā.
Kaut kādas šaumas! Likumus vajag lasīt arī šad tad nevis tikai ar Džinu sarunāties.
Jūs droši vien par grāmatvedības uzskaites principiem un metodikām arī neko neesat ne dzirdējusi, ne lasījusi, ne pat sapnōs sapņojusi.
VIDam pie pārbaudes Jūsu izvēlētajā vienkāršā ieraksta uzskaitē SIA gan būs ko uzrēķināt.
девушки, зря стараетесь
это бот развлекается, тот самый который уже создал и стер две темы
как увидите свежий ник с дебильными утверждениями - это ОНО
Jūs droši vien par grāmatvedības uzskaites principiem un metodikām arī neko neesat ne dzirdējusi, ne lasījusi, ne pat sapnōs sapņojusi.
VIDam pie pārbaudes Jūsu izvēlētajā vienkāršā ieraksta uzskaitē SIA gan būs ko uzrēķināt.
Gribu paiet kādos kursos. Nezinu kuri labāki. Varbūt ir tādi kursi kuros māca gan metodikas gan par PVN.
Закрыть
Краткое описание нарушения