Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Preču deklarēšana К списку тем

Preču deklarēšana
Sveiki!
Gribētos tikt skaidrībā par preču deklarēšanu, lai preces varētu pārdot tālāk.
Situācija sekojoša:
Iepērku preces no citām valstīm, atsūta man pa pastu, eju pie dekleranta/brokera kas sataisa papīrus un tad uz muitu nomaksāt nodokļus.

Visa šī kārtība takā skaidra. Tik jautājums, ja teiksim pasūtu vairākas preces no dažādām iestādēm par niecīgām cenām vai nevar to deklarēšanu apvienot vienā?

Jo bēda ir tāda, ja preci iepērku par kādiem ~50USD - 100USD un tās ir vairākas, tad katrai atsevišķi taisīt deklerāciju sanāk diezgan dārgi, aptuveni 10Ls par katru + nodokļi un beigās esmu auzās.

Vai ir iespēja to visu vienkāršot?
Un tāds muļķīgs jautājums, vai preces kas ievestas no citām valstīm (trešās valstis), lai varētu pārdot tālāk obligāti ir jādeklarē?

Okio
Okio 09.05.2013 00:12
42 сообщения на сайте

Ответы (3)

vai preces kas ievestas no citām valstīm (trešās valstis), lai varētu pārdot tālāk obligāti ir jādeklarē?
Да, обязательно, если стоимость таких товаров превышает 22 евро
Tt7
Tt7 09.05.2013 10:09
37863 сообщения на сайте
Да, обязательно, если стоимость таких товаров превышает 22 евро
Tt7 09.05.2013 10:09
Man bija tādi pati doma, bet reiz muitā man nonāca sūtījums, kas bija par kādi 10EUR uzrādot pirkuma papīrus protams atdeva bez muitas, bet teica, ja gribu preci pārdot tālāk, tad obligāti jādeklarē. Kopš tā laika īsti nesaprotu, vai zem tiem 22Eur var iztikt bez deklerācijas vai deklerācija obligāti jāveic visām precēm ko grib tirgot tālāk.
Okio
Okio 09.05.2013 10:26
42 сообщения на сайте
Мне кажется, что освобождение от оплаты ввозной пошлины и НДСа не есть освобождение от оформления импортных таможенных формальностей.
Solik
Solik 09.05.2013 14:58
4622 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.