Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
alternativa "Zalktim" ?
Labdien
Ja gribi būt mazkapitāla MUN SIA un
ja gribi kārtot savu grāmatvedību pats,
vai ir kāda alternativa Zalktis pirkšanai ?
Ответы (37)
ja gribi kārtot savu grāmatvedību pats,
Viena nianse - ja ne tikai gribi, bet arī proti to darīt.
var arī excel , ja to darījumu nav daudz.
Diez vai licenzētais excel būs lētāks par Zalkti
Man vienkārši licenzēts excel liekas pašsaprotami, ja cilvēks lieto datoru
Man vienkārši licenzēts excel liekas pašsaprotami, ja cilvēks lieto datoru
Man ir Openoffice Calc un es nemaz nejūtos sliktāk par tiem kam Excel.
В Openoffice Calc не работают макросы.
Jā, bet man nevajag tos. Ja vajadzēs, tad domāšu.
varbūt ir vērts pamēgināt LibreOffice? Tur taču ir makrosi un ari nevajag nekādu licenci?
Paldies par ieteikumu!
Vai grāmatvedības programma nevar būt angļu valodā ? (bet visu formu uzpildīšana būs, protams, latviski)
Vai grāmatvedības programma nevar būt angļu valodā ? (bet visu formu uzpildīšana būs, protams, latviski)
А как скромноа начинал!...
А как скромноа начинал!...
LATVIJAS REPUBLIKAS LIKUMS
Par grāmatvedību
un
Ministru kabineta noteikumi Nr.585
Izlasiet lūdzu!
Kam paredzēts HansaWorld "Books mikrouzņemumiem" ?
Nekur neatradu info vai tas atbilst MUN SIA vajadzībām. Iespaids tāds ka tur galvenais merķis ir darbinieku algu kontrole.
может, почему нет?
программа может быть на любом иностранном языке, но тогда нельзя обеспечить доступ третьего лица на случай проверки и это означает, что распечатывать на латышском нужно абсолютно всё, что можно, даже LOG файл, чего можно не делать в программе с латышским интерфейсом
программа может быть на любом иностранном языке, но тогда нельзя обеспечить доступ третьего лица на случай проверки и это означает, что распечатывать на латышском нужно абсолютно всё, что можно, даже LOG файл, чего можно не делать в программе с латышским интерфейсом
На случай проверки все и всегда просят распечатки.Сомневаюсь, что кто-то полезет в программу.
Закрыть
Краткое описание нарушения