Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN deklarācijas precizējums К списку тем

PVN deklarācijas precizējums
PVN deklarāciju nodevām katru ceturksni. Šomēnes, maijā, lietvede "atcerējās", ka martā bija izrakstīts rēķins par preču piegādi ES. Deklarācija par 1.ceturksnijau ir nodota, rēķins nebija iegrāmatots. Kā pareizi precizēt, lai iekļautu preču piegādi uz ES? EDS neļauj precizēt, izvēloties pārskata periodu - 1.ceturksnis parādās kļūda - aizpildot PVN 2 pielikumu, jānodod katru mēnesi; bet ja izvēlos pārskata periodu - marts, noraida.
Olga10
Olga10 22.05.2013 09:38
43 сообщения на сайте

Ответы (2)

115.pants. Nodokļa taksācijas periods
(5) Ja reģistrēts nodokļa maksātājs, kuram saskaņā ar šā panta otro vai trešo daļu taksācijas periods ir viens ceturksnis vai puse no kalendāra gada, veic preču piegādi Eiropas Savienības teritorijā, kurai piemēro 0 procentu likmi saskaņā ar šā likuma 43.pantaceturto un piekto daļu, vai sniedz pakalpojumus, kuru sniegšanas vietu nosaka saskaņā ar šā likuma 19.pantapirmo daļu un kuru sniegšanas vieta ir cita dalībvalsts, vai tā taksācijas gada laikā veikto ar nodokli apliekamo darījumu vērtība pārsniedz 35 000 latu, šim reģistrētam nodokļa maksātājam taksācijas periods ir viens kalendāra mēnesis, un tas tiek saglabāts līdz taksācijas gada beigām.
PVN2 не сможете заполнить. только PVN3. У вас с марта месяца период таксации изменился. Пишите письмо и делает исправления с марта. Апрель тоже надо было сдать.
Bastet
Bastet 22.05.2013 10:14
3728 сообщений на сайте
Спасибо, апрель сдала.
Olga10
Olga10 22.05.2013 10:17
43 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.