Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

slimības lapa atvaļinājuma laikā К списку тем

slimības lapa atvaļinājuma laikā
Darbinieks martā bija atvaļinājumā 2 nedēļas, tad viņam saslima bērns, noformāja slimības lapu B. Izejot no slimības lapas, vienojoties ar vadību, atlikušo neizmantoto atvaļinājumu pārcēla uz vēlāku laiku. Tagad viņš tās 2 nedēļu atvaļinājuma neizmantotās dienas ies atvaļinājumā jūnijā. Kā būs ar atvaļinājuma naudu - vajag pārrēķināt vai nē, jo atvaļ nauda jau tika izmaksāta martā.
Vineta1800
Vineta1800 23.05.2013 16:12
230 сообщений на сайте

Ответы (4)

Vai tad atvaļinājums pārceļās, ja slimoja bērns??? manuprāt tikai tad, ja pats slimo
Andree
Andree 23.05.2013 16:23
42 сообщения на сайте
Piedošanu, laikam nesapratu jautājumu. Mums bija līdzīgi, jā mēs pārrēķinājam atvaļinājuma naudu
Andree
Andree 23.05.2013 16:24
42 сообщения на сайте
Zvanīju uz Darba inspekciju, un man pateica, ka atvaļinājuma naudu pārrēķināt nevajag, jo DL ir tikai atrunāts par atvaļinājuma pārcelšanu vai pagarināšanu, bet ne pārrēķinu. Es nepārrēķināju
Vineta1800
Vineta1800 11.06.2013 12:34
230 сообщений на сайте
Zvanīju uz Darba inspekciju, un man pateica, ka atvaļinājuma naudu pārrēķināt nevajag, jo DL ir tikai atrunāts par atvaļinājuma pārcelšanu vai pagarināšanu, bet ne pārrēķinu. Es nepārrēķināju
Vineta1800 11.06.2013 12:34
Nu, jā, nepārrēķinājāt,
bet kad izmantos atvaļinājumu, tad radīsies periods bez apmaksas.
Un, kad šo "tukšo" periodu VSAA iekļaus pabalsta aprēķinā, tad ko teiksiet?
Mu-maija
Mu-maija 11.06.2013 16:57
15887 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.