Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Profesiju klasifikatora kods и EDS К списку тем
Skorpik 31.05.2013 11:05
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (24)
Putra Jums galvā
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/informativie%20materiali/vsao/lm%20vid%20skaidrojums%20info%20sniegsana%20par%20darba%20devejiem.doc
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/informativie%20materiali/vsao/lm%20vid%20skaidrojums%20info%20sniegsana%20par%20darba%20devejiem.doc
Я узнала по телефону 1898, что сдавать надо но 1 июля ziņojums par profesiju klasif.maiņu kods PM . но я поняла, что сдавать надо до 15 августа за июль с датой 1,07,2013, так как в социальном у нашей фирме стоит дата 15. когда будем сдавать отчет за июль.
Skorpik 31.05.2013 11:35
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Abra! Liels paldies!
Skorpik 31.05.2013 11:37
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Tad tagad līdz VSAC, IIN un URVN paziņojuma iesniegšanas datumam par jūniju, man jāiesniedz Ziņas par darba ņēmējiem par tiem darbiniekiem, kuri bija darba attiecībās arī līdz 30.06, ziņojumā norādot profesiju kodu? Pareizi sapratu? Bet ko lai liek obligātajos laukos: Datums, mēnesis, gads un Ziņu kods? Vai arī esmu ko pārpratusi?
Я прочитала, что в июле надо подавать, когда подаёшь сообщение о зарплате и налогах.
А на работников микро надо подавать? На них подаётся сообщение о работе, но потом о зарплате и соц.налоге не подаётся же...
А на работников микро надо подавать? На них подаётся сообщение о работе, но потом о зарплате и соц.налоге не подаётся же...
Tigra 05.07.2013 23:57
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Labdien, vai kāds zin, ja darbiniekam (komercdirektors) ir arī blakus darbs(uzņēmuma kasieris), par viņu tad ir jāziņo divi klasifikatora kodi?
Var noziņot tikai vienu kodu-galveno.
Japaina 13.07.2013 16:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
izlasīju materiālu, bet atbildi neatradu! ja man darbinieks ir bezalgas atvaļinājumā, vai šajā gadījumā profesijas kodi arī jāziņo?
Darba attiecības taču pastāv, jāziņo.IMXO
Japaina 17.07.2013 11:06
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Darba attiecības taču pastāv
Jāziņo
Dinaro 17.07.2013 11:08
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
HM!
norādījumos ir rakstīts
. Ja mainās darba ņēmēja profesijas (aroda, amata, specialitātes) kods, tad līdz
bet bezalgas kods jau nemaina profesiju
norādījumos ir rakstīts
. Ja mainās darba ņēmēja profesijas (aroda, amata, specialitātes) kods, tad līdz
bet bezalgas kods jau nemaina profesiju
Profesijas kods un bezalgas kods nav viens un tas pats.
Japaina 17.07.2013 11:27
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
par to iet runa! man jāiesniedz atskaite par bezalgas atvaļinājuma beigām kods 51, vai man ir jāuzrāda atskaites 7 kolonnā profesijas kods? kā to man liek darīt VIDā. un jautājums ir kāpēc?
Un jautājums ir kāpēc ne?
Tas, ka darbinieks atrodas bezalgas atvaļinājumā nenozīmē, ka viņš nav darba attiecībās ar firmu.
Tas, ka darbinieks atrodas bezalgas atvaļinājumā nenozīmē, ka viņš nav darba attiecībās ar firmu.
Dinaro 17.07.2013 11:38
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Protams šis kods nepārtrauc darba attiecības un 01.07. kā jau visiem tika iesniegtas ziņas par šī darbinieka profesijas kodu, tad tagad katru reizi iesniedzot atskaiti par bezalgas atvaļinājumu vai bērna kopšanas atvaļinājumu ir jāsniedz info par profesijas kodu pat tad ja tas NAV mainīts?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть