Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
valūtas konvertācija
Labdien! vai kads var izpalīdzēt ar pareiziem grāmatojumiem?
Kontā ienāk 56 eur, ko swdbank pati konvertē uz LVL38, 81
pēc LB kursa iznāk LVL 39, 36
starpība LVL0,55
Paldies!
Ответы (17)
Uzrakstiet savus grāmatojumus
Jā, uzrakstiet.Mēs palabosim.
Viena gramatvede man norādīja, ja nav speciāla eur konta tad pietiek ar :
D2620 K2310 38,81 un D 8270 K2310 0,55
bet man liekas, ka jālaiž cauri valūtas konvertācijas kontam, vai tad nē?
Es laižu caur val.konvertācijas kontu
У Сведбанка счета обычно мультивалютные.
Varūt varat uzrakstīt kā grāmatot caur valūtas kontu? (mēneša beigās tam jāpaliek tukšam?)
Es Swedbankā grāmatoju caur konvertācijas kontu.
У Сведбанка счета обычно мультивалютные.
Jums valūtas konta nav?
Swedbank multivalūtu norēķinu konts ir konts uzņēmumiem norēķinu veikšanai gan latos, gan citās valūtās. Multivalūtu konts sniedz papildu ērtības uzņēmumiem, jo visas naudas operācijas var veikt no viena konta - nav nepieciešamības atvērt un uzturēt papildu kontus arī citās valūtās. Kontam ir iespējams norādīt vienu pamatvalūtu un atļautās valūtas.
Все правильно, кроме одного : почему фирма должна терять 0,55/38,81= 1,4 % от сделки ?
Почему конвертация идет за счет вашей фирмы, а не за счет покупателя ?
0,55 лат - небольшая сумма, но надо определиться на будущее , как работать с такими клиентами
Neesmu strādājis ar valūtu kontiem ļoti , bet man ir aizdomas, ka banka pati konvertāciju neveic gan. Maniem klientiem ir atlikumi gan EUR, gan LVL valūtās. Ja nepieciešama nauda LVL, tad to konvertē uz latiem vai Eiro pats konta īpašnieks. Pieļauju domu, ka uz vietas bankā var izņemt arī EUR valūtu skaidrā nauda, konvertāciju neveicot. Pieredzē bagātākie mani palabos.
у меня один клиент решил так: если в результате конвертации убытки, то они за счёт плательщика, если прибыль, то на фирму
у меня один клиент решил так: если в результате конвертации убытки, то они за счёт плательщика, если прибыль, то на фирму
Gudrs klients
.Tikai kā viņš izrakstot rēķinu var zināt - vai no konvertācijas būs zaudējums vai peļņa.
Он оплачивает счета !
У нас тоже такие мудрые клиенты есть, платят то в латах, то в евро, как им выгоднее.
Главное,что платят вовремя
Gudrs klients
.Tikai kā viņš izrakstot rēķinu var zināt - vai no konvertācijas būs zaudējums vai peļņa.
Не, он суммы регулировать не может, там установленные тарифы. Но есть плательщики, у которых латов нет.
Tas gan jau bija krietni pasen, bet mums Swedbankā vajadzēja pašiem pieteikties lai "veco" latu kontu "pārvērš" par multivalūtu kontu, citādi ienākošie maksājumi citās naudiņās dienas beigās automātiski tika konvertēti latos pēc tās dienas kursa. Painteresējieties bankā. Konts nemainījās, tikai tagad nenotiek valūtas konvertācija, bet smuki parādās darījumi un atlikumi valūtās un latos.
Закрыть
Краткое описание нарушения