Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Bilances labojums К списку тем

Bilances labojums
Labdien! Gribētu lūgt fiksi nelielu palīdzību sakarā ar gada pārskatu.

Situācija ir sekojoša - pagājušo gad iesniedzot EDS Gada pārskatu, apmēram, nedēļu pirms tam tika labota faktiskā bilance un saglabātas izmaiņas (šobrīd izsekot tām vairs nav iespējams), bet mēģinot EDS iesniegt Bilances labojumu GP ietvaros, sistēma neļāva. Šobrīd faktiski ir tā, ka mana bilance Excel formātā uz datora atšķiras no tās, kas ir VID rīcībā, kamēr es gribētu, lai turmpāk tās atkal ir vienādas. Par cik EDS neko labot neļauj pagājušajā gadā, gribu labot faktisko bilanci, kur principā labot sanāk tikai vienu ciparu, kas man neatbilst, proti, iepriekšējo gadu ieņēmumi (zaudējumi). Te nu es visādi būros un darījos, bet nekas nesanāk - it kā viss tiek loģiski sakontēts, bet rezultāts negatīvs.

Pievienoju te failiņu - būšu ļoti priecīgs, ja kāds zinošs cilvēks atvērs un uzmetīs aci. Jāpiebilst gan, ka man tā grāmatvedības kārtošana ir visai savdabīga
Andzejs
Andzejs 09.06.2013 18:49
10 сообщений на сайте

Ответы (5)

30 латов по Д 3420 не с минусом, а с плюсом. Исправлять уже сданный ГО нельзя, исправления делаете в текущем году, исправляя входящие остатки. Будете сдавать ГО за 2013 год, укажите в приложении эти исправления за 2012-й. Пересдать можете только ПНП декларацию, там 1-ю строку можете поменять.
Tt7
Tt7 09.06.2013 21:56
37863 сообщения на сайте
Tt7, viss jau ir pareizi, ar plusu arī apgrozījums uzreiz ir pareizs un arī perioda nobeiguma pasīvs-aktīvs, BET tad atkal tekošā gada bilancē zaudējumi par iepriekšējiem periodiem pieaug par 30 Ls, kas savukārt nav koriģējams VID bilancē. Savādi būs, ka 2011. gadā es zaudējumus EDS GP uzrādu 6188 Ls, bet kad pārceļu uz tekošo gadu, tad iepriekšējo periodu zaudējumi pēkšņi ir 6248 Ls. VID noteikti šāda nesakritība nepaliks nepamanīta!
Andzejs
Andzejs 09.06.2013 22:53
10 сообщений на сайте
Tt7 Jums jau atbildēja. ka 2012.gadabilnaci labot nesanāks. Rādīsiet pareizos ciparus 2013.gadabilancē un paskaidrojumā paskaidrosiet kāpēc nesakrīt 2012.gadadati ar uzrādītajiem 2013.gadā.
Dinaro
Dinaro 10.06.2013 08:41
8241 сообщение на сайте
Te visi jaucās mazliet 2012. gada bilanci es vēl neesmu iesniedzis. tā nesakritība radās jau 2011. gadā, tagad tik atliek to salabot 2012. gadā. ja jau pietiks ar to paskaidrojumu kaut arī cipari nesakritīs, tad tā varētu būt izeja!
Andzejs
Andzejs 10.06.2013 22:51
10 сообщений на сайте
Kas ir konta 2380 K1126,91?
Ko grāmatojat 3420/8190?
Japaina
Japaina 10.06.2013 23:15
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.