Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Lūgums palīdzēt. (Darba devēja uzteikums) К списку тем

Lūgums palīdzēt. (Darba devēja uzteikums)
Labdien!

Jāraksta kvalifikācijas darbs un personīgo paziņu lokā nav šādu dokumentu. Vēlos lūgt palīdzību!

Vai kāds var padalīties ar darba devēja uzteikumiem? Man ir vajadzīgi visādi piemēri, kas saistās ar DL 101.panta1.daļu. Var būt kādam ir sastādīti akti, vai medicīnas ekspertīzes slēdzieni.
Visa konfidenciālā informacija tiks aizkrāsota. Man būtiski ir paši uzteikumi, lai varētu kvalifikācijas darbā likt klāt pielikumiem.

Ļoti ceru uz palīdzību..
Solnu6ka
Solnu6ka 12.06.2013 13:23
3 сообщения на сайте

Ответы (7)

У меня в хранилище есть документ "Paziņojums par uzteikumu"
Не знаю,это Вам нужно или что-то другое
Gravchik
Gravchik 12.06.2013 13:28
6088 сообщений на сайте
Если увольнение всвязи с нарушением тр.дисциплины, могу прислать на факс материалы.
Mops
Mops 12.06.2013 13:29
461 сообщение на сайте
1)Paziņojumu par uzteikumu jau es,jau esmu dabūjusi (Paldies)
2) Nu prišļite pozalusta na fakss - 67272755 ile e-mail Ligina14@inbox.lvmozet prigaditsa...

Var būt ir vel kadam darba praksē:
1) Darba devēja uzteikums par to, ka darbinieks, veicot darbu, rīkojies prettiesiski un tādēļ zaudējis darba devēja uzticību;
2)uzteikums spar to ka darbinieks, veicot darbu, rīkojies pretēji labiem tikumiem, un šāda rīcība nav savienojama ar darba tiesisko attiecību turpināšanu;
3)uzteikums par to, ka darbinieks rupji pārkāpis darba aizsardzības noteikumus un apdraudējis citu personu drošību un veselību;
4)uzteikums par to, ka darbiniekam nav pietiekamu profesionālo spēju nolīgtā darba veikšanai;
5) uzteikums par to, ka darbinieks nespēj veikt nolīgto darbu veselības stāvokļa dēļ, un to apliecina ārsta atzinums;
6) uzteikums par to, ka ir atjaunots darbā darbinieks, kurš agrāk veica attiecīgo darbu;
7)uzteikums par to, ka tiek likvidēts darba devējs — juridiskā persona vai personālsabiedrība;

Solnu6ka
Solnu6ka 12.06.2013 14:05
3 сообщения на сайте
Esiet,lūdzu, atsaucīgi!
Solnu6ka
Solnu6ka 13.06.2013 13:44
3 сообщения на сайте
Esiet,lūdzu, atsaucīgi!
Tā nav grāmatveža kompetence,.
Ja Jums vajag personālvadības lietas - meklējiet atbilstošā forumā, piemēram, www.vsklubs.lv
Andaz
Andaz 13.06.2013 13:54
27892 сообщения на сайте
Esiet,lūdzu, atsaucīgi!
Es šos visus materiālus, kad rakstīju KD dabūju darba inspekcijā.. Iesaku vērsties tur.
Russean
Russean 13.06.2013 16:41
77 сообщений на сайте
Все вышеперечисленные причины в общем-то мало распространены и потенциально конфликтны. Поэтому в большинстве случаев предпочитают все же увольнять по соглашению сторон, на худой конец по сокращению.
Komarik
Komarik 13.06.2013 17:33
10159 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.