Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Tel. aparātsuz uzņēmumu. К списку тем

Tel. aparātsuz uzņēmumu.
No šīm lietām vispār neko nesaprotu.

Ir plānots paņemt telefonu uz uzņēmumu. Kas notiek pie uzņēmuma likvidācijas ar aparātu?
Gunbox
Gunbox 17.06.2013 12:38
25 сообщений на сайте

Ответы (8)

Надо будет продать, если найдется покупатель. А вырученные деньги после оплаты всех долгов раздать учредителям.
Maija
Maija 17.06.2013 12:43
28223 сообщения на сайте
Ja tel. lietotājs vēlas atpirkt telefonu, tad tiek aprēķināts nolietojums un tad pārdots? Teiksim, ja pašreiz tel. maksā 300ls(ar PVN), no kuriem uz PVN bilancē aiziet ap 60ls.
Cik ir nolietojums aprēķināms telefoniem pēc pusgada? Vai pareizi, ka tie ir 35% gadā?
Un vai es pareizi saprotu, ka tel. lietotājam, kurš vēlēsies atpirkt, būs jāmaksā 300(ar PVN) mīnuss nolietojuma procents?
Gunbox
Gunbox 17.06.2013 13:11
25 сообщений на сайте
1. Nekāds PVN uz bilanci neiet, neskrien un nerāpo.
2. Nolietojums pēc pus gada telefoniem tiek aprēķināts tāpat kā pēc gada un pēc diviem gadiem.
3. Nepareizi saprotat.Piedodiet bet Jūs no PVN un PL nesaprpotat neko. Jums jau Maija atbildēja - kas un kā.
Andaz
Andaz 17.06.2013 13:15
27892 сообщения на сайте
1. Man kaut kā ir info - ko pērk uz uzņēmumu tiek iesniegts PVN bilancei.
3. Skatīt pirmo postu, lai nebūtu jāatkartojas. No Maijas atbldes maz, ko sapratu. Man tikko paskaidroja paziņa, ka likvidējot uzņēmumu visi pamatlīdzekļi paliek uzņāmuma īpašniekam, ko arī vēlējos saprast. Tātad īpašnieks visu dara pēc saviem ieskatiem bez atskaitēm kādam, vai ne?
Gunbox
Gunbox 17.06.2013 14:13
25 сообщений на сайте
Вам написали - телефон будете продавать (!)

Вам бы понять разницу между карманом учредителя и карманом фирмы.
Valterin
Valterin 17.06.2013 14:36
8641 сообщение на сайте
ka likvidējot uzņēmumu visi pamatlīdzekļi paliek uzņāmuma īpašniekam, ko arī vēlējos saprast. Tātad īpašnieks visu dara pēc saviem ieskatiem bez atskaitēm kādam, vai ne?
Все ОС остаются у учредителей-это перл. Наверное, знакомая бухгалтер со стажем, раз знает как учредители делят свои ОС bez atskaitēm.
Один тащит домой "Мейбах", другой будку охранника, а третий мобильный телефон, кому что досталось
Ser
Ser 18.06.2013 00:52
3685 сообщений на сайте
А можно охранника, без будки? (смущенный смайлик)
Albina
Albina 18.06.2013 09:44
64739 сообщений на сайте
1. Man kaut kā ir info - ko pērk uz uzņēmumu tiek iesniegts PVN bilancei.
3. Skatīt pirmo postu, lai nebūtu jāatkartojas. No Maijas atbldes maz, ko sapratu. Man tikko paskaidroja paziņa, ka likvidējot uzņēmumu visi pamatlīdzekļi paliek uzņāmuma īpašniekam, ko arī vēlējos saprast. Tātad īpašnieks visu dara pēc saviem ieskatiem bez atskaitēm kādam, vai ne?
Gunbox 17.06.2013 14:13
Никакие pamatlīdzekļi вашему īpašniekу не принадлежат, они фирме принадлежат. Если фирма ликвидируется, то ОС продаются, купит ли их ипашниекс или ещё кто, с оборота налоги всё равно фирма должна заплатить. Если останется что после налогов, это и получит ипашниек.
Tt7
Tt7 18.06.2013 10:15
37863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.