Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
"Zalktis" ātrā apguve
Kāds nav dzirdējis, kur var ātri iziet Zalktim kādu ātro apmācību. Mācīja ar citām progām darboties un šādu tādu sīkumu nezināšana var iedzīt izmisumā un vienīgā grāmatā , kur māca par zalkti arī nevar īsti saprast.
Zinu, ka bija Lietišķajā informācijas centrā, bet tur visi traki aizņemti. varbūt ir vēl kādi varianti. Ja jau tā programma ir jāapgūst vien šī pati.
Ответы (13)
Šo programmu jau nu gan var apgūt pats, protams, ja nav ''čaiņiks"
Sevi jau par čaiņiku neuzskatu :). Nesanāk man operatīvā bilance. nevaru saprast kā tam zalktim piesaistīt beigās visus kontus. ikdienas lietas jau nav grūti apgūt :). jautājums jau bija cits :)!
Tak elementāra tā operatīvā bilance. Pārbaudiet vai pareizi piesaistījāt. Izdrukājiet Virsgrāmatu un pārbaudiet vai pareizi visi konti piesaistīti.
Es ļoti labi saprotu ka ir elementāra, bet nu jāatdzīstas ka kaut ko līdz galam tajā zalktī nedaru. Tā kā ir vēlēšanās tādas operatīvās taisīt biežāk, tad ir gribētos izprast to sagatavošanas būtību zalktī līdz galam. Varbūt forumā visiem ar pirmo ir sanākušas bilances, tad man jāatdzīstas, ka man nesanāk :). Es jautāju vai nav ideju par zalktīša specifisko gājienu apgūšanu! :).
Kādas idejas Jūs vēlaties? Kad no virsgrāmatas piesaistīsiet kontus gan PZA, gan Bilancei, tad vienīgi ar roku nāksies ierakstīt peļņu vai zaudējumus no PZA bilancē, jo Jūs jau nenoslēgsiet ieņēmumu un zaudējumu kontus kā gada beigās. Vienīgā ideja - pareizi piesaistīt šos kontus.
PZA piesaistīsiet apgrozījumu, bet bilancē saldo.
Sadūros arī ar šo situāciju....Zalktī bilance negāja kopā. Problēma bija , kad 7. grupas kontam bija apgrozījums kredītā ( Labojuma grāmatojums - samazināti izdevumi) . Nekādā veidā neizdevās dabūt Zalktī pareizu bilanci
Bet ja Jūs PZA tādu varbūtību paredzēsiet - arī tad nesanāks?
Laboju ar roku gan PZA, gan bilancē .
Frezy 7 grupas kontus piesaista PZ nevis bilancei. Debeta apgrozījumu ar "-" zīmi un labojošo kredīta apgrozījumu tai paša postenī ar "+" zīmi. Tad arī PZ sakritīs.
Frezy 7 grupas kontus piesaista PZ nevis bilancei. Debeta apgrozījumu ar "-" zīmi un labojošo kredīta apgrozījumu tai paša postenī ar "+" zīmi. Tad arī PZ sakritīs.
Pilnīgi manas domas.
Kādas idejas Jūs vēlaties? Kad no virsgrāmatas piesaistīsiet kontus gan PZA, gan Bilancei, tad vienīgi ar roku nāksies ierakstīt peļņu vai zaudējumus no PZA bilancē, jo Jūs jau nenoslēgsiet ieņēmumu un zaudējumu kontus kā gada beigās. Vienīgā ideja - pareizi piesaistīt šos kontus.
PZA piesaistīsiet apgrozījumu, bet bilancē saldo.
Es bilancei postenī "pārskata perioda peļņa" piesaistu visus operāciju kontu - 6, 7, 8 saldo un arī taksācijas perioda peļņas vai zaudējumu konta D un K saldo, tad nav ar roku jāraksta. Gada beigās operāciju kontus noslēdz, un viss visu laiku ir pareizi. Ja bilance nesakrīt, tad kāds konts vnk nav piesaistīts pareizi. Un tad es šādi pati sevi vēl papildus pārbaudu, vai PZ sakrīt ar peļņu bilancē.
Закрыть
Краткое описание нарушения