Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Lūgums palīdzēt ar padomu par pamatlīdzekļu nolietojumu ar nodokļiem. К списку тем

Lūgums palīdzēt ar padomu par pamatlīdzekļu nolietojumu ar nodokļiem.
Labvakar.
Vai kāds varētu ieteikt kādu grāmatvedības grāmatu(vēlams vienkāršu), kur būtu kāda nodaļa par pamatlīdzekļu nolietojumu, un arī par nodokļiem. Ja vēl būtu ar piemēriem.. Lasu to likuma pantu Nr, 13. 100 reizes, neko nesaprotu.. Nu lineāro metodi saprotu, ir 10 000 ls, nolietojuma norma 20%, *0,2 un tik rēķina nost kamēr izbeidzās summa.. bet ar tiem nodokļiem un taksācijas periodiem, kas pirms japielieto.. ???
Tad es saprotu, ka 20% jareizina ar 1,5, vai kā. un vertība jāreizina ar 0,3..
Ceru uz Jūsu sapratni, man tās studijas tik humanitāras, ka šis priekšmets vienkāršī beidz nost.. un pasniedzējs nav īsti sasniedzams šobrīd. Visas bilances spēju sarakstīt un algas sarēķināt.. bet šito es laikam tik viegli nepacelšu:)
Kenzoo
Kenzoo 15.07.2013 22:55
2 сообщения на сайте

Ответы (1)

Pamēģiniet palasīt www.iFinanses.lv
Tur arī jautājumus var uzdot.
Mu-maija
Mu-maija 15.07.2013 23:02
15885 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.