Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Владелец микропредприятия К списку тем
Tigra 22.07.2013 12:14
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (44)
Es negribu viņiem zvaniet, jo varētu jau rasties problēmas.
ja jau neiesniedzāt laicīgi, tad Jums JAU IR problēmas.
Es negribu viņiem zvaniet, jo varētu jau rasties problēmas.
ja jau neiesniedzāt laicīgi, tad Jums JAU IR problēmas.
Labi, ja es šodien iesniedzu atskaite par 1.ceturksni tad kādas būs problēmas..... Ko man vēl jāizdara? Uzrakstīt iesniegumu?
Frisk 08.05.2014 13:07
202 сообщения на сайте
202 сообщения на сайте
Vienkārši iesniedziet, nekādas speciālas darbības nevajag veikt. Ja tā ir pirmā reize, kad nokavējāt ar kādas atskaites iesniegšanu, nekur nav teikts, ka jūs vispār sodīs.
Toties nekādu iesniegumu rakstīt nevajag. To ka atskaite iesniegta novēloti, var pamanīt un var arī nepamanīt, bet uz jūsu iesniegumu būs obligāti jāreaģē
Toties nekādu iesniegumu rakstīt nevajag. To ka atskaite iesniegta novēloti, var pamanīt un var arī nepamanīt, bet uz jūsu iesniegumu būs obligāti jāreaģē
Paldies.
Frisk 08.05.2014 14:03
202 сообщения на сайте
202 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть