Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pk mazkapitāla SIA statūtos ierakstītais К списку тем
Pk mazkapitāla SIA statūtos ierakstītais
Labdien! Es līdz galam neizprotu to lietu, ka daudzi min - dibinot mazkapitāla sia pamatkapitālu var iemaksāt arī kasē, jo UR nevajag nekādu apliecinājumu, tikai dibinātāja parakstu..
Bet ja dibināšana lēmumā ir rakstīts, ka PK1500 Ls ir apliecināts, kā iemaksa skaidrā naudā pagaidu kontā - bet reāli tād konta nemaz nebija, tas ir atvēts tikai pēc uzņēmuma pilnas reģistrācijas un vispār ir domāts operēt ar skaidro naudu...
Kā to visu izlabot? Taisīt tomēr tpo iemaksu uz jau atvērto kontu (lai vismaz parādās izrakstā) un tad izņemt un pārgramatot visu naudu uz kasi?
Ответы (8)
Pajautājiet īpašniekam-iem, kā viņi to ir domājuši.
Не может такого быть, что паматкапиталс зарегистрирован в регистре как апмаксатайс и bet reāli tād konta nemaz nebija.
При регистрации паматкапиталс, если он не был реально оплачен и не было платежного документа, зарегистрирован в статусе неапмаксатас даляс.
Ну так он же в кассе и останется.
Kāpēc kasē? Lēmumā taču figurē iemaksa bankas konta?
Nu izņēmuši no bankas konta un ienākusi nauda kasē.
Nu tieši par šo momentu man arī nav skaidrs - nekādā kontas izrakstā (pie tam konts atvērts pēc uznēmuma reģistrācijas) neparādīsies, ka ir bijusi nauda?
Nu tieši par šo momentu man arī nav skaidrs - nekādā kontas izrakstā (pie tam konts atvērts pēc uznēmuma reģistrācijas) neparādīsies, ka ir bijusi nauda?
А что вы на ВГК об этом спрашиваете? Откуда нам об этом знать? Спрашивайте у руководства фирмы.
konts atvērts pēc uznēmuma reģistrācijas) neparādīsies, ka ir bijusi nauda?
Временный счет мог быть в одном банке до регистрации, а постоянный счет в совсем другом банке после регистрации.
То, что reāli tād konta nemaz nebija очень сомнительно.
Закрыть
Краткое описание нарушения