Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Viesnīcas apmaksa darbiniekiem no saist.uzņ. К списку тем
Viesnīcas apmaksa darbiniekiem no saist.uzņ.
Mūsu mātes uzņēmuma darbinieki (no Igaunijas) veica tehnisko apkopi ražošanas iekārtām. Mēs apmaksājām viesnīcu. Uz kādiem izdevumiem to likt???
paldies
Ответы (5)
Я так понимаю, что это расходы не связанные с хоздеятельностью. Вот если бы они сами заплатили, а потом вам бы выставили счет...
Tas nozīmē, ka man visa summa vienkārši jālie uz komand.viesnīcas izdevumiem??
Es domaju, ka tās ir izdevimi, kas ir nesaistīti ar saimn.darbību un uz visu summu jāpalielināt nodokļu apliekamo ienākumu gadas deklarācijā.
Domāju, ka jums vajag uztaisīt savstarpēju norēķinu ar meitas uzņēmumu: jūs viņiem maksāsiet par apkopi, viņi apmaksās saviem darbiniekiem viesnīcu. Bet vienālga man nav skaidrs, kapēc jums to jādar, kapēc Igaunija nenosūtīja darbiniekus komandējumā.
На самом деле все еще хуже - это доходы нерезидента-физ. лица от профессиональной деятельности. Мало того, что это будет расходы, несвязанные с хоз. деятельностью, но и подоходный налог с населения надо будет удержать при выплате.
Закрыть
Краткое описание нарушения