Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Saistibu raksts par nodoklu paradiem К списку тем

Saistibu raksts par nodoklu paradiem
Добрый день. Готовлю документы для ВИда чтобы получить по просроченным долгам по налогам отсрочку.В списке есть
Pārskatu par plānotās naudas plūsmas prognozēm grafika darbības laikā, paskaidrojot pārskata posteņus viena mēneša intervālā;
В какой форме делается этот денежный поток как в балансе или как к примеру для лизинговых компаний ? кто делал поделитесь мнениями
Rugelis
Rugelis 19.08.2013 16:34
1346 сообщений на сайте

Ответы (4)

Где вы такое нашли? Кстати, по просроченным получить нельзя. Только по текущим.
Albina
Albina 19.08.2013 20:38
64700 сообщений на сайте
24.pants. Nodokļu samaksas termiņu pagarināšana un nodokļu parādu kapitalizācija
Par nodokļiem un nodevām
(1) Nodokļu administrācijai, kura atbilstoši šā likuma 20.pantamadministrē konkrētos nodokļus, uz nodokļu maksātāja motivēta rakstveida iesnieguma pamata ir tiesības:

1) sadalīt termiņos uz laiku līdz vienam gadam, skaitot no iesnieguma iesniegšanas dienas, nodokļu maksājumu samaksu. Nodokļu maksātājs motivētu iesniegumu nodokļu administrācijai iesniedz ne vēlāk kā mēnesi pēc maksājuma termiņa iestāšanās. Nodokļu administrācija rakstveidā vienojas ar nodokļu maksātāju par parāda samaksas grafiku;
Solik
Solik 20.08.2013 10:26
4622 сообщения на сайте
Ja reiz VID atsūtījis informācijas pieprasījumu- tad dskusija starp uzņēmumu un VID notiek. ja ir diskusija tad nav vairs ko ieteikt likuma pantus.
Par naudaS PLŪSMAS PĀRSKATA formu- līdzīgi kā bankās kredītam - tieša naudas plūsma- atlikums mēneša sākumā; ienāks..... par ... ( pamatdarbība aizdevumi, nodokļu atmaksa; es nauda. īpašnieku pap. ieguldījumi) Izies: pa rupjajām pozicijām vēlams izdalīt :
kredīti, kredītu % tekošie maksājumi budžetā maksājumi budžetā pēc grafika. Pamatdarbības detalizācija pēc ieskatiem. Galvenais lai 3 persona saprastu cik ienāks nauda un kur viņa paliks- tas ir ka Jums iznāks nauda nepieciešamajiem makisājumiem darbības nodrošināšanai un bez tam visiem kredītiem, grafikiem ( ja tādi ir) un tekošajiem nodokļiem un kavēto nodokļu samaksai.
Tas tā īsumā un viedoklis ne likums ( kā parasti uzsveru dodot padomus)
Par naudas plūsmas saturu- iz pieredzes..Bet zieiet k;a tas ir VID- cik dokumentu pieņēmēji- tik dažadas prsības.
Guntagermane
Guntagermane 22.08.2013 13:16
1303 сообщения на сайте
А правда, по второму разу проходить - так и не вспомню. У меня был уже просрочен PVN. Получил предупреждение, что если в течение 7 дней... Скачал iesniegums_tp, приложил баланс и расчёт о прибыли-убытках и получил продление.
Tehnolog
Tehnolog 22.08.2013 15:53
3127 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.