Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba drošības instrukcija noliktavai К списку тем

Darba drošības instrukcija noliktavai
Ļoti lūdzu izpalīdzēt. Pekšņi gaidam darba inspekciju. Man vajag Darba drošības instrukcija priekš ļoti mazas noliktavas, kur nav paredzēts atsevišķs darbinieks, tā ir kā dažu materiālu glabātuve. Ja kadam ir jebkada noliktavas instrukcija lūdzu atsutiet.
Vikma
Vikma 26.09.2013 12:48
2 сообщения на сайте

Ответы (4)

http://www.inaras-birojs.lv/metodiku-un-veidlapu-iegade/
Andaz
Andaz 27.09.2013 18:14
27892 сообщения на сайте
Гы... внезапно... Не страдайте ерундой. Отсутствие одной инструкции - это не криминал. Это даже не проверят.
Julijatim
Julijatim 28.09.2013 09:36
8799 сообщений на сайте
И еще... инструкции пишут не для складов, а для людей.
Julijatim
Julijatim 28.09.2013 09:38
8799 сообщений на сайте
....noliktavas, kur nav paredzēts atsevišķs darbinieks, tā ir kā dažu materiālu glabātuve....

Bet kā tad tie materiāli tur nokļūst, ja darbinieka tur nav? Kaut kas taču tur tos materiālus novieto, un jebkāda instrukcija šajā gadījumā gan nederēs. Pasarg, dievs, ja pirmo un vienīgo reizi ieies kāds no Jūsu darbiniekiem, un viņam no plaukta kaut kas uzkrīt, un ... viņš paliek uz visiem laikiem tajā mazajā noliktavā. Tā ka jāpacenšas vien izstrādāt specifisku instrukciju tieši Jūsu mazajai noliktavai.
Bet kā jau ninēja Julijatim, tās trūkums uz vispārējā (labvēlīgā) fona ir tīrais sīkums.
Livijano
Livijano 28.09.2013 10:57
601 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.