Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Введение Евро
PPR К списку тем
L.krastina 09.10.2013 10:09
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Ответы (11)
ne ja tak dumaju, po etomu hochju utochnitj, i zhekatelno gde eto opisivajetsa.
L.krastina 09.10.2013 10:19
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
http://ru.vgk.lv/forum/thread/108452-euro читайте форум, не плодите одновременно обсуждаемое
Скромное желание накануне Нового года..
Хочется в разделе "документы" найти бланк накладной, в которой валюта EUR.
Хочется в разделе "документы" найти бланк накладной, в которой валюта EUR.
Vai SIA un IU arī no 1.10 ir jāraksta PPR un F/R uzrādot eiro ?
Darījuma kopsummas abās valūtās jāuzrāda jebkurā rēķinā, kas izsniegts FIZISKAI personai. Neatkarīgi, vai izrakstītājs ir SIA, MIA vai KIA
Pinkrose 02.01.2014 15:25
447 сообщений на сайте
447 сообщений на сайте
Vai SIA un IU arī no 1.10 ir jāraksta PPR un F/R uzrādot eiro ?
Darījuma kopsummas abās valūtās jāuzrāda jebkurā rēķinā, kas izsniegts FIZISKAI personai. Neatkarīgi, vai izrakstītājs ir SIA, MIA vai KIA
Pie tam FP, kas nav SDV
SDV arī divās valūtās, ja iegādāto preci izmanto SD.
Man tāds jaut'ājums- Saņemot rēķinu par auto remontpakalpojumiem rēķinā ir norādītas automašinās kurām tieremonti veikti.Vaipie rēķina jāsprauž klāt servisa darba uzdevumu lapa?
Es nevienu dokumentu ārā nemetu. Ja pie rēķina ir akts, pielieku pie rēķina vai pie konkrētā PL kartītes.
Pie p/l kartītes nelieku, jo tie ir sīki remonti.Aktunav.Aktus raksta lieliem darbiem. Ir darba uzdevuma lapa,kur norāda,kas ir un cik ilgi darīts.Es domāju, ka tām lapām jāstāv mapē pie darbu vadītāja.lai redzētut ,kad un kas ir darīts.
Jādara tā, kā noteikts metodikā - kā vadība nosaka, tā jārīkojas + loģika, ja ir garantija, tad glabā vismaz tik ilgi, kamēr beidzas garantija.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть