Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Kur beidzas grāmatveža darbs? К списку тем
Ответы (5)
ja dzīvē ir intrese augt un attīstīties amatā un zināšanās, tad - JĀ - kopā ar ražošanas un noliktavas vad. ir vērts uzlabot sadarbību un uzlabot, atvieglot arī savu darbu.
bet kam jums tas, nedariet
bet kam jums tas, nedariet
Ага, а потом будет как у нас - я и лошадь, я и бык, я и баба и мужик. После того, как кроме меня никто не смог (точнее, не захотел) вникнуть и подать документы про систему канализации и водопровода, я решила, хватит тащить всё на своем горбу. Если у склада есть начальник, вот пусть он всё и организовывает, а с вами только согласует в готовом виде.
Gvenivera 17.10.2013 14:42
118 сообщений на сайте
118 сообщений на сайте
Paldies, meitenes, šajā situācijā mani jau tas arī sadusmoja, ka viņiem (ražošanai un noliktavai) liekas, ka viss ir kārtībā un VIŅIEM kļūdu nav, viņi saka - kļūdas ir jūsu grāmatvedībā, jūs arī domājiet, un vispār uzņēmumā domā, ka visi strādā, visi ir ļooooti noslogoti, tikai viena grāmatvedība neko nedara, kaut gan īstenībā nepārtraukti - kādai cenai tad īsti jābūt pavadzīmē - jautājiet grāmatvedībai, pazuda komplektācijas lapa - jautājiet grāmatvedībai, jāaizved nauda uz banku - pasakiet grāmatvedībai un ttt. Kāpēc tad uzņēmumā ir vajadzīgi nodaļu vadītāji un finanšu vadītājs???? Es pilnīgi noteikti neesmu tas cilvēks, kas netiecas apgūt aizvien ko jaunu, bet ja tevi sāk apcelt (kā man rādās), tad jau es sāku spuroties, jo pretējā gadījumā nespēšu tikt galā ar grāmatveža pamatuzdevumiem, tāpēc arī jautāju - vai es domāju pareizi vai arī es nevaru strādāt par galveno grāmatvedi un es tādam amatam nederu.
Ну если принципиально, то слишком много бумаг придётся составить, начиная от должностных обязанностей заканчивая порядком документооборота
uzņēmumā domā, ka visi strādā, visi ir ļooooti noslogoti, tikai viena grāmatvedība neko nedara
Это стереотип примитивного мышления. У каждого своя зона ответственности и разделение обязанностей
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть