Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Kur beidzas grāmatveža darbs? К списку тем

Kur beidzas grāmatveža darbs?
Labdien! Cien. kolēģi, - kā Jūs domājat, vai kā ir Jūsu uzņēmumā??? Vai grāmatvedim uzņēmumā ir "jāiejaucās" uzņēmuma noliktavas un ražošanas darbā (pie tam katrai no šīm vienībām ir savs vadītājs), respektīvi vai ir jāmeklē kļūdas ne tikai dokumentos (piem.komplektācijās, preču pārvietošanas dokumentos) , bet arī domāt kā pielāgot noliktavas programmu viņu darbam, kā vienkāršot dokumentu apgrozību un tt. Strādāju šeit nesen un veicot gatavās prod., izejvielu inventarizācijas, grāmatvedībā konstatējām, ka ir nepareizi atlikumi (papīrs nesakrīt ar reālo), "rokot" dziļāk konstatējām, ka tiek pieļautas kļūdas noliktavas dokumentos (pārvietošanās, komplektācijās), un tagad uzņēmumā domā, ka grāmatvede ir tā, kurai ir jāizdomā kā šīs visas nepilnības nepieļaut turpmāk, vai tiešām par visu jādomā grāmatvedim???? Paldies, ja padalīsieties pieredzē.
Janija
Janija 17.10.2013 11:38
331 сообщение на сайте

Ответы (5)

ja dzīvē ir intrese augt un attīstīties amatā un zināšanās, tad - JĀ - kopā ar ražošanas un noliktavas vad. ir vērts uzlabot sadarbību un uzlabot, atvieglot arī savu darbu.

bet kam jums tas, nedariet
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 17.10.2013 11:44
2557 сообщений на сайте
Ага, а потом будет как у нас - я и лошадь, я и бык, я и баба и мужик. После того, как кроме меня никто не смог (точнее, не захотел) вникнуть и подать документы про систему канализации и водопровода, я решила, хватит тащить всё на своем горбу. Если у склада есть начальник, вот пусть он всё и организовывает, а с вами только согласует в готовом виде.
Gvenivera
Gvenivera 17.10.2013 14:42
118 сообщений на сайте
Paldies, meitenes, šajā situācijā mani jau tas arī sadusmoja, ka viņiem (ražošanai un noliktavai) liekas, ka viss ir kārtībā un VIŅIEM kļūdu nav, viņi saka - kļūdas ir jūsu grāmatvedībā, jūs arī domājiet, un vispār uzņēmumā domā, ka visi strādā, visi ir ļooooti noslogoti, tikai viena grāmatvedība neko nedara, kaut gan īstenībā nepārtraukti - kādai cenai tad īsti jābūt pavadzīmē - jautājiet grāmatvedībai, pazuda komplektācijas lapa - jautājiet grāmatvedībai, jāaizved nauda uz banku - pasakiet grāmatvedībai un ttt. Kāpēc tad uzņēmumā ir vajadzīgi nodaļu vadītāji un finanšu vadītājs???? Es pilnīgi noteikti neesmu tas cilvēks, kas netiecas apgūt aizvien ko jaunu, bet ja tevi sāk apcelt (kā man rādās), tad jau es sāku spuroties, jo pretējā gadījumā nespēšu tikt galā ar grāmatveža pamatuzdevumiem, tāpēc arī jautāju - vai es domāju pareizi vai arī es nevaru strādāt par galveno grāmatvedi un es tādam amatam nederu.
Janija
Janija 17.10.2013 15:04
331 сообщение на сайте
Ну если принципиально, то слишком много бумаг придётся составить, начиная от должностных обязанностей заканчивая порядком документооборота
Tt7
Tt7 17.10.2013 15:51
37863 сообщения на сайте
uzņēmumā domā, ka visi strādā, visi ir ļooooti noslogoti, tikai viena grāmatvedība neko nedara
Janija 17.10.2013 15:04
Это стереотип примитивного мышления. У каждого своя зона ответственности и разделение обязанностей
Ser
Ser 17.10.2013 22:11
3685 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.