Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Vai VID interese darba ligums? К списку тем

Vai VID interese darba ligums?
Sveiki, esam jaundibinats mazkapitala SIA, MUN maksatajs. Tagad jabrauc uz VID iesniegt zinas par darba nemejiem. Neviena cita nav un nebus, esam 2 valdes locekles - abas ari visu daram. Vai klat tam 1.pielikumammkur noradu darbiniekus (mus abas) ar 16.kodujadod VIDam ari darba ligumi? Vienkarsi man interese cik loti man iespring taisot ligumus pasai ar sevi? Vai ta bus tikai formalitate? Vai kads var ari par kaut ko piesieties? Es taisu ligumu ar summeto darba laiku ar fikseto tarifa likmi stundaas. Tad nu planoju tur noradit tas stundas atkariba no ta, cik taja menesi abam mums sanak no nikuliga MU ienakumiem (lidz 500, protams). Vai kadi citi ierosinajumi ka noradit darba laiku un atalgojumu, ja apgrozijums pa menesiem atskiras un nav zinams, vai nakammenes cietajai algai sanaks vai ne? Vai summetajam darba laikam liguma ari janorada darba laiks? Vai ta ari ir tikai tada formalitate? Reali jau es ka ipasniece gribot attisitit savu uznemumu rukaashu arii pa 7dienas naktiim..
Liels paldies par padomiem!
Tartumaa
Tartumaa 21.10.2013 11:04
23 сообщения на сайте

Ответы (4)

VIDā jānoslēdz līgums par EDS.Darbalīgumus baudīs, kad atnāks pārbaude.Summētā dl gadījumā jāizveido grafiks, līgumā diez vai varēsiet to norādīt, ja katru mēnesi mainīsies.
Japaina
Japaina 21.10.2013 11:36
10269 сообщений на сайте
Ja jūs plānojat pašas visu darīt, tad iespējams, ka nav nepieciešams uzskaitīt stundas un "iespringt" ar sarežģītu darba līgumu. Piemērojiet to darba līguma pantu (no galvas neatceros, iespējams, ka 148.), kurš paredzēja, ka darba laiks NETIEK uzskaitīts vispār.
Ilzex
Ilzex 21.10.2013 11:46
2676 сообщений на сайте
VID-am Jūsu darba līgumi nav vajadzīgi.
Darba līgumiem obligāti jābūt, neskatoties uz to, ka Jūs viņus slēdazat pati ar sevi.Glabajietviņus darba vietā, kopā ar nodokļu gramatiņām un pārejiem dokumentiem.
Sletla
Sletla 21.10.2013 11:54
13500 сообщений на сайте
Vai kadi citi ierosinajumi ka noradit darba laiku un atalgojumu, ja apgrozijums pa menesiem atskiras un nav zinams, vai nakammenes cietajai algai sanaks vai ne?
Tartumaa 21.10.2013 11:04
Es Jums jau piedavaju variantu.... Lasiet savas iepriekšās tēmas
Sletla
Sletla 21.10.2013 11:56
13500 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.