Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Grāmatvedības politika К списку тем
Gundars75 22.10.2013 12:09
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (7)
Sveiki! Nesen esam izveidojuši jaunu uzņēmumu un priekšā daudz darāmo lietu sarakats. Nezinādama ar kuru galu, lai sāk vēršos pie jums ar lūgumu vai kāds lūdzu varētu atsūtīt grāmatvedības politikas paraugu uz brey@inbox.lv Paldies jau iepriekš.
Akkarklina 14.01.2015 15:12
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
joprojām darbojas http://www.inaras-birojs.lv/metodiku-un-veidlapu-iegade/
grāmatvedības politika
Laimonis 27.10.2015 10:34
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Diezgan skaista pieeja!
Kāds strādā, izstrādā šīs politikas un metodikas, ar to pelnot iztiku sev un ģimenei.
Bet kāds iedomājas, ka viņam viss pienākas par baltu velti.
www.***censored*** - abonējiet, un būs Jums kaudzēm visādu metodiku un politiku.
Vai pagaidiet - ļoti drīz es arī tirgošos ar šīm metodikām. Man tās ir biezā slānī, blāķiem, taču... ne bezmaksas. Par velti ir tikai siers peļu slazdā - otrajai pelei...
MVVNACFDV
Kāds strādā, izstrādā šīs politikas un metodikas, ar to pelnot iztiku sev un ģimenei.
Bet kāds iedomājas, ka viņam viss pienākas par baltu velti.
www.***censored*** - abonējiet, un būs Jums kaudzēm visādu metodiku un politiku.
Vai pagaidiet - ļoti drīz es arī tirgošos ar šīm metodikām. Man tās ir biezā slānī, blāķiem, taču... ne bezmaksas. Par velti ir tikai siers peļu slazdā - otrajai pelei...
MVVNACFDV
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть