Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

gada pārskata forma К списку тем

gada pārskata forma
"Iesniedzot gada pārskata kopiju, tā jānoformē atbilstoši MK 1996.g. 23. aprīļa noteikumu Nr. 154 “Dokumentu izstrādāšanas noteikumi” 4.3. nodaļas prasībām: 10 gada pārskata kopiju jācauršuj, lapas numurējot un pēdējā lapā norādot, cik lapas cauršūtas; 2) pirmās lapas augšējā labajā stūrī jābūt uzrakstam – KOPIJA; 30 kopijas pareizība ar savu parakstu jāapstiprina uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) vadītājam, norādot uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukumu, apliecinātāja vārdu, uzvārdu un amatu, apliecinājuma vietu un datumu; 40 apliecinājumu zīmogo ar uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) zīmogu." To es te atradu saitā.

Bet ja es drukāju trīs identiskus gada pārskatus vai tad arī jāraksta uz KR iesniedzamā eksemplāra, ka tā ir KOPIJA? Vai arī pietiek ar VID spiedodziņu, ka pārskats pieņemts ... datums un VID darbinieka paraksts?
Diamonds
Diamonds 05.10.2004 16:41
119 сообщений на сайте

Ответы (4)

It kā neviens neprasīja lai tur būtu KOPIJA uzrakstīts.
Klepa
Klepa 05.10.2004 16:46
6777 сообщений на сайте
Tas attiecas uz iesnigšanu Uzņēmumu reģistrā.
Liepupe
Liepupe 05.10.2004 16:55
нет сообщений на сайте
Bet es arī reģistrā sniedzu, kad gada pārskatu nodevu.
Klepa
Klepa 05.10.2004 17:02
6777 сообщений на сайте
es ari sniedzu man neparsija KOPIJA lai butu rakstiits.
Cleo
Cleo 05.10.2004 17:22
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.