Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzņēmuma nosaukuma maiņa - sekas К списку тем
Uzņēmuma nosaukuma maiņa - sekas
Labdien,
Ir plānots mainīt uzņēmuma nosaukumu, taču no dažiem cilvēkiem, kuri strādā grāmatvedības jomā esmu dzirdējis apgalvojumu - ja maini nosaukumu, noteikti būs klāt VID ar pārbaudi vai auditu.
Lūdzu profesionāļus, kuri ilgi strādā un ir gājuši cauri tādām lietām atbildēt, vai tiešām pastāv šāda prakse nosaukuma maiņas gadījumā uzreiz veikt pārbaudes.
Neko pretlikumīgu nedaru, taču lieki pievērst uzmanību arī nevēlos.
Paldies par atbildēm!
Ответы (9)
vai tiešām pastāv šāda prakse nosaukuma maiņas gadījumā uzreiz veikt pārbaudes
Неправда. Нет такой практики. Регистрационный номер не меняется.
Спасибо, Ser!
Vai var vēl kāds lūdzu apstiprināt/pakomentēt
Nu kā lai to pasaka : kas tieši Jūs sagaida pēc uzņēmuma nosaukuma maiņas? Mēs jau nezinām priekšvēsturi šai maiņai. Ja tas ir saistīts ar nosaukuma labskanīgumu vai latviskošanu, jeb tieši otrādi - labskanīgumu, piemērām, angļu valodā, tad nekādām īpašām parbaudēm nevajadzētu būt. Bet... ja esat nokļuvuši kaut kādos melnajos sarakstos, tad uzņēmuma nosaukuma maiņa diez vai ko līdzēs
Tikai neaizmirstiet visiem partneriem pēc tam paziņot par to uzņēmuma nosaukuma maiņu!
Nē, nekādu melno sarakstu vai tamlīdzīgu problēmu nav.
Mans jautājums bija nevis par to kas sagaida tieši konkrēto uzņēmumu, bet - vai tiešām pastāv šāda prakse nosaukuma maiņas gadījumā uzreiz veikt pārbaudes.
Paldies
Nē, nekādu melno sarakstu vai tamlīdzīgu problēmu nav.
Mans jautājums bija nevis par to kas sagaida tieši konkrēto uzņēmumu, bet - vai tiešām pastāv šāda prakse nosaukuma maiņas gadījumā uzreiz veikt pārbaudes.
Paldies
"Manējie" nosaukumu gadiem nav mainījuši - lepojas, ka tik daudz gadus ar tādu nosaukumu veiksmīgi strādā un ir labi atpazīstami.
Tas ir neapšaubāmi apsveicami, tomēr nebūt nav jābūt apdāvinātam ar kādām pārdabiskām spējām, lai saprastu, ka ir iespējami daudzi un dažādi iemesli, nepieciešamībai mainīt nosaukumu.
Priecīgus svētkus!!
>>>>nav jābūt apdāvinātam ar kādām pārdabiskām spējām, lai saprastu, ka ir iespējami daudzi un dažādi iemesli, nepieciešamībai mainīt nosaukumu>>>>>>
Nu tur jau tā lieta, ka mēs nezinām iemeslu : Kāpēc . Ja zinātu, tad arī varbūt varētu precīzāk ko paskaidrot, bet šobrīd saku tāpat kā Anda: katrs firmas nosaukums ar laiku kļūst atpazīstamāks; klienti viens otram iesaka ( vai arī nopeļ), un tā jau ir vērtīga reklāma.
Manuprāt, vienkārši tā pat vien nosaukuma maiņas gadījumā nevajadzētu rasties problēmām (pārbaudēm). Kāda man zināma firma nomainīja nosaukumu no SIA XXXX uz "komercfirma xxxxx", bet pārbaudes nav sekojušas.
Lai veicas!
меняли много раз, хобби такое у босса
проверок не вызывает
Закрыть
Краткое описание нарушения