Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
VID vēstule К списку тем
Ответы (9)
Man ir tikai četras rokas, nevaru visiem zvanītājiem vienlaicīgi atbildēt. Biju aizgājuse uz internetbanku, zvaniet tagad. Atbildēšu.
Elgita 07.01.2014 10:23
34 сообщения на сайте
34 сообщения на сайте
Man vismaz diviem uzņēmumiem 3.janvārī atnāca vēstule, ka nav termiņā iesniegtas soc. atskaites par ... decembri. Es jau rakstīju indīgu atbildi, kad atnāca otra vēstule, kurā bija atvainošanās par nepareizi atsūtītu vēstuli un atgādinājums atskaiti iesniegt termiņā
Grāmatvedei ar vājāku nervu sistēmu varbūt jau būtu infarkts. Nevar taču tā baidīt cilvēkus
Grāmatvedei ar vājāku nervu sistēmu varbūt jau būtu infarkts. Nevar taču tā baidīt cilvēkus
Sazvanīju VID. Atbilde tāda - 2001.g. un 2004.g. bija iesniegts pārskats DRN ( maisiņi veikalā ) , tad par 2002.g. jāiesniedz ar 0000 ( maisiņi nebija iegādati )
Sazvanīju VID. Atbilde tāda - 2001.g. un 2004.g. bija iesniegts pārskats DRN ( maisiņi veikalā ) , tad par 2002.g. jāiesniedz ar 0000 ( maisiņi nebija iegādati )
Очухались, а за 2003?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть