Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Valdes locekļa nodoklis К списку тем

Valdes locekļa nodoklis
Fantastisks komentārs uz jautājumu:
"Nodokļu normatīvie akti NEUZLIEK PAR PIENĀKUMU slēgt darba līgumu vai IZMAKSĀT ALGU VALDES LOCEKĻIEM. Nodokļu normatīvie akti NOSAKA PIENĀKUMU par valdes locekļiem MAKSĀT ALGAS NODOKLI un SOCIĀLĀS IEMAKSAS no domājama ienākuma, kurš nav mazāks par minimālo algu (2014,gadā 320 euro mēnesī), ja izpildās visi likumos noteiktie kritēriji par darba ņēmējiem un apgrozījumu pirmstaksācijas gadā un taksācijas gada attiecīgajos mēnešos."
Respektīvi - samaksā to, kas pienākas valstij, a pēc tam tiec galā kā gribi. Kaut mirsti badā. Kaut ko tādu tikai šajā valstī var izdomāt.
Veesma
Veesma 24.01.2014 16:46
8 сообщений на сайте

Ответы (3)

Ja ļoti vajag, varu kaut ko ēdamu aizsūtīt.
Japaina
Japaina 24.01.2014 16:53
10269 сообщений на сайте
Kaut ko tādu tikai šajā valstī var izdomāt.
........................
Ja nu jums būtu zināms, ko izgudro nodokļu maksātāji šajā valstī, tad spriedums nebūtu tik viennozīmīgs
Mu-maija
Mu-maija 25.01.2014 17:30
15862 сообщения на сайте
Respektīvi - samaksā to, kas pienākas valstij, a pēc tam tiec galā kā gribi. Kaut mirsti badā. Kaut ko tādu tikai šajā valstī var izdomāt.
Valsts pieņem, ka Jūs reģistrējot SIA esa izdomājis biznesa plānu un šis plāns tiks realizēts dzīvē.Jums būs ieņēmumi, atalgojums un valstij pienākas sava daļa. Jums ir dažādi varianti šajā valstī, lai nodarbotos ar uzņēmējdarbību. Visiem nav jābūt valdes locekļiem. Jūs varat veiksmīgi darboties kā pašnodarbināta persona. Un nemaz ne sliktāk kā SIA . Varianti ir. Kaut arī ar dažiem ierobežojumiem. Un katram jādomā, kas viņam ir izdevīgi un kas nav. Valsts taču Jūs ar pistoli pie deniņiem nespiež dibināt SIA. Bet es, piemēram, uzskatu šo normatīvo aktu par ļoti normālu. Un man ir savi apsvērumi, lai tā domātu.
Ja Jūs domājat, ka citās valstīs vari būt uzņēmējs un neko nemaksāt, tad šī doma ir kļūdaina.
Aivareno
Aivareno 25.01.2014 17:59
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.