Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
valūtu kursi un zalktis
Man avansa norēķinā čeki no Polijas, Lietuvas. Ievadu valūtu piemēram, 40 zlotus, ievadu LB kursu 4.175500 un programma "aprēkina" EIRO. Rezultātā sanāk muļķibas. Programma zlotus reizina ar valūtu kursu, bet vajag dalīt, lai iegūtu eiro. Kaut kas uzstādījumos jāmaina vai pašai ar kalkulatoru jāaprēķina un tad jāievada rezultāts? Ar latiem viss bija vienkārši.....
Ответы (10)
Mēģinājumu zalktis speciem zvanīt, bet mani nesaprata, ko es gribu.
Jums taču nav jāvada nekāds kurss.
Pamatdati>valūtu kursi - izvēlēties datumu, spiediet, lai programma pati "paņem" kursu no Latvijas bankas.Tadgrāmatojiet čeku kā parasto grāmatojumu, bet veidnes apakšā nomainiet valūtas veidu no EUR uz PLN. Tad vadiet zlotu summu un zlotu summa tiks konvertēta saskaņā ar kursu valūtu sarakstā.
Ceru, ka uzrakstīju saprotami.
Всё правильно считает, открываете parasts grāmatojums, внизу ставите valūta PLN, там где summa PLN ставите сумму в злотых, вторая графа, где сумма в евро, считается автоматически, т.е. злотые делятся на курс
Всё правильно считает, открываете parasts grāmatojums, внизу ставите valūta PLN, там где summa PLN ставите сумму в злотых, вторая графа, где сумма в евро, считается автоматически, т.е. злотые делятся на курс
Es jau rakstīju to pašu, tikai baidījos, vai saprotami uzrakstīju.
Ну да, я пока формулировала, вы уже написали, очень трудно объяснять, легче показать
Ну да, я пока формулировала, вы уже написали, очень трудно объяснять, легче показать
Jā, tas ir vieglāk un to valūtas maiņas vietu gandrīz nevar ievērot parastajā grāmatojumā.
Man ZALKTIM ir pagājušā gada versija, laikam tāpēc man nekas nesanāk...
Jāiegādājas jaunā-euro-versija.
Tikai 21.34€ un viss jaunākais būs Jūsu rīcībā.
Закрыть
Краткое описание нарушения