Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Inventarizācijas datums К списку тем

Inventarizācijas datums
Labdien, inventarizācijas rīkojumā rakstīts PĒC STĀVOKĻA UZ 1.DATUMU Vai tas nozīmē ieskaitot 1.datumu vai līdz 1.datumam Vai tas ir kaut kur atrunāts, jo mums kolektīvā radušās domstarpības. Daļa uzskataka jēikļauj arī 1.datumsjo civillikumā teikts, ja līdz 1., tad arī 1.datumsiekšā. Es domāju, ka uz 1.datumuir līdz iepriekšējā datuma 24.00
Kā tad īsti ir????
Joleke
Joleke 29.01.2014 16:48
10 сообщений на сайте

Ответы (3)

Если UZ 1.DATUMU, то какое может быть ieskaitot? Проводите инвентуру на начало 1 числа, соответственно на конец 31.
Tt7
Tt7 29.01.2014 17:03
37863 сообщения на сайте
Vienmēr lietvedei prasu izmantot uz 31.12. Dažās programmās ir jāieliek uz 1, lai proga paņemtu 31 ieskaitot, piemēram HORIZON, bet Tildes ņem uz 31.ieskaitot Nav 01 datuma sākuma vai beigās, ja nav plkst.
Ja nav minēts uz 1 neieskaitot, tad noklusēti (civillikums) 1 iekšā. Ja jums nav vajadzīgs 1 iekšā, precizējiet rīk. - 1 Neieskaitot.
Julijaabd
Julijaabd 29.01.2014 18:37
1285 сообщений на сайте
Jādomā loģiski - gada inventarizācijas rezultāts nepieciešams 31.decembrī, nevis 1,janvārī.
Andaz
Andaz 31.01.2014 15:48
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.