Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN no jauniem auto
Podskazite, pozalujsta! Esli polu4aem jaunie auto iz ES i prodaem zdesj v Latvii :
Invoice - revers, a kogda platim PVN?
St.34 iz PVN lik.
(1) Jebkura persona, iegādājoties jaunu transportlīdzekli no citas dalībvalsts personas un reģistrējot to iekšzemē, maksā nodokli.
Ответы (5)
Es saprotu, ka PVN maksājat jūs(kad piestādat rēķinu ar PVN), kad mašīna ir pārdota vai nodota lietošanai(pieregistrēta īpašniekam).
Eto ponjatno-kogda ja vipisivaju PPR un tt. ar PVN. No mne ne nravitsja fraza - 1) Jebkura persona, iegādājoties jaunu transportlīdzekli no citas dalībvalsts personas un reģistrējot to iekšzemē, maksā nodokli. Eto ne ozna4aet li 4to ja srazu dolzna zaplatitj PVN, a potom mne pokupatelj ego vozvrachaet pri oplate za auto t.k. v PPR pvn .
u mena nebila del s avto, nu na seminare slishala mezhdu prochem...vai tad ievedot mashiinas juusu firma vinjas uzreiz regjistree uz sava vaarda CSDD vai vinja jums skaitaas kaa prece noliktavaa? Un ja no jums to mashiinu nopeerl Igaunis un pieregjistree vinju Igaunijaa? Es saprotu, ka PVN maksaa tad un tur, kur mashiina paliek( es saprotu, ka regjistreejas)
при регистрации в CSDD uzreiz jāmaksa.
To:JK
A kak pri registracii v CSDD uzreiz jāmaksa. A esli mi budem registrirovatj srazu na pokupetelja?
Закрыть
Краткое описание нарушения