Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatas par grāmatvedību К списку тем
Grāmatas par grāmatvedību
Vēlos iegādāties kādu labu grāmatu par gada pārskatu sastādīšanu, varbūt kāda varat kaut ko ieteikt?
Internetā atradu, ka Dienas bizness piedāvā iegādāties Grāmatvedības abonomenta rokasgrāmatu, varbūt kāda ir iegādājusies un var uzrakstīt atsauksmes?
Ответы (52)
Grāmata - I.Apsīte "Uzņēmuma gada pārskats", veca, bet ļoti laba, nopirku par 12 latiem 10 gadi atpakaļ, izmantoju arī šodien.
vēl link „Gada pārskata sagatavošanas rokasgrāmata”:
http://www.lzraic.lv/?page_id=1027
Vēl pirku Zaicevu, bet neuzrunāja. Veca grāmata (divās daļās) Grebenko 2007 g. - manas pirmās, mīļākas, GP ar lidmašīnām par šaušalīgo naudu tajās laikos, nožēloju ka nepaņemu autogrāfu no autores, bet izmantojamas arī šodien.
pareizi būt Grebenko 1998 g.
I.Apsītes grāmatu es jau meklēju internetā, kur varētu nopirkt, bet diemžēl neatradu.
Vecās grāmatas variet vienīgi no kāda pārpirkt.
pareizi būt Grebenko 1998 g.
У меня тоже такая есть
И у меня Гребенко есть
И у меня Гребенко есть
Man arī ir.
Un kādas tik man nav.>>>>Apsīte, Ludboržs, Lisenoka,Januška, Grebenko....
Es par I.Apsītes grāmatu. Varbūt aiz ieraduma , bet tomer tā liekas labāka.
Самые лучшие книги М.Гребенко.У меня правда уже нет. Отдала молодежи.
Grand mersi
Порадовали старушку.
И у меня, передали в руки как хрустальную вазу-.берегу.
Grand mersi
Порадовали старушку.
Порадую и я.
Но не старушку!
Man arī, man arī bija Grebenko. tagad gan atdevu tālāk. Paldies Grebenko kundzei par kolosālo grāmatu!
Grand mersi
Порадовали старушку.
Jūs neatbilstat "старушкa" kritērijiem, jo neesat līka, šķība un Jums nav spieķa, līdz ar to Jūs tā nedrīkstat sevi saukt. Gaidam vēl grāmatas.
nevajag tērēt naudu par grāmatu, jo tiek izstrādāts jauns Gada pārskatu likums - tātad - daudzkas mainīsies.
Grāmata noder tiem, kam svarīgi pamatprincipu sīkāki izskaidrojumi. Likums ir likums - izmaiņām jāseko.
labāk aiziet pie Jūlijas Bojarenko un semināru par GP sastādīšanu - daudz lielāks ieguvums nekā grāmatu lasīšana.
лабак, когда и книги читаешь и на семинары ходишь
Закрыть
Краткое описание нарушения