Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

veselības apdrošināšanas polise К списку тем

veselības apdrošināšanas polise
Mīļie kolēģi, gribētu uzzināt jūsu domas. Darbiniece visu gadu bijusi bērna kopšanas atvaļinājumā. Darba devējs nopirka viņai veselības apdr.polisi Ienākumi pa gadu 0.00. Pārlasot IIN un sod. likumu un MK not. secinu, ka man šī summa decembrī 'jāpielīdzina algai un jāpiemēro 'visi algas nodokļi, tāpat jāuzrāda šī summa gan mēneša gan gada atskaitē kā saņemtais ienākums, kas aplikts ar nodokļiem. Darbiniece spurojas pretī un apgalvo, ka tas tā nav, ka uzņēmums raksta izziņu , ko iesniedz VSAA, jo ja uzrāda ienākumu kādā no mēnešiem rodas problēmas ar tā mēneša bērna pabalsta izmaksu ?? Vai tiešām esmu ko palaidusi garām, un kaut kas tāds ir iespējams? Lidz šim mum slīdzīgi bija ar valdes locekli, kam ienākumi bija 0.00, un es tieši tā decembrī izdarīju un vis bija kārtībā, bet šeit bērna māmiņa ceļ skandālu. Paldies jau iepriekš par jūsu domām un pieredzes dalīšanos.
Dapu
Dapu 08.02.2014 13:14
46 сообщений на сайте

Ответы (1)

secinu, ka man šī summa decembrī 'jāpielīdzina algai un jāpiemēro 'visi algas nodokļi, tāpat jāuzrāda šī summa gan mēneša gan gada atskaitē kā saņemtais ienākums, kas aplikts ar nodokļiem.

Jā, diemžēl, kā apliekams ienākums, ko nav jāizmaksā darbiniekam, FP atskaite13 rindā, ja bez uzkrāšanas. VSAOI + IIN atdodam valstī līdz 15.01.2014
Izziņu prasa VSAA, jo viņi neredz vai tie ir darba algas ienākumi vai polise.
Julijaabd
Julijaabd 09.02.2014 12:54
1285 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.