Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
tiesas izpildraksti un algas.. К списку тем
tiesas izpildraksti un algas..
Labdien!
Par ieturējumiem no algas pēc tiesu izpildrakstiem..tagad sekojot līdz CL 594.p.noteikumiemizdarīju ieturējumus,atstājot likumā garantēto summu strādājošam.Bet saņēmu skaļus protestus,t.i.lūgumus ieturēt pēc iepriekšējās kārtības!Jo cilvēki negrib vilkt garumā ieturējumus.Tagad pieprasīšu no ļaužiem iesniegumus,ka viņi piekrīt ieturējumam bez garantētās atstājamās summas...un atvilkšu tāpat kā agrāk.Intresanti,vai tas varētu radīt nepatikšanas?
Ответы (9)
Jums ir jāvadas pēc likuma.
Bet cilvēkiem neviens netraucē pašiem par saviem parādiem norēķināties.
Pēc darbaļaužu pieprasījuma varbūt var ieturēt arī vairāk, bet tad es nodrošinātos nevis ar piekrišanu ieturēt vairāk, bet ar darbinieka lūgumu ieturēt un pārskaitīt tiesu izpildītājam kādu summu.
Meek.būtu jau ideāli,ja katrs pats savas lietas kārtotu..tad vispār ieturējumu nebūtu!
Abra,ņemšu vērā Jūsu ieteikumu un padomāšu,kā noformēt.
Meek.būtu jau ideāli,ja katrs pats savas lietas kārtotu..tad vispār ieturējumu nebūtu!
Abra,ņemšu vērā Jūsu ieteikumu un padomāšu,kā noformēt.
es darītu tā:
pēc likuma noteikto atvilktu un pārskaitītu atbilstoši tiesu izpildītāja rakstam un pēc darbinieka iesnieguma tur pat pārskaitītu papildus iesniegumā norādīto summu
papildus summai pēc iesnieguma jau nav vairs saistība ar % aprēķinu pēc tiesu izpildītāja raksta, bet tā ir iesniegumā norādīta summa
Tā jau var izdomāt, lai firma pārskaita arī komunālos maksājumus, vismaz varēs ietaupīt uz bankas pakalpojumiem.
Tā jau var izdomāt, lai firma pārskaita arī komunālos maksājumus, vismaz varēs ietaupīt uz bankas pakalpojumiem.
A kas teica, ka pārskaitīt vajag ar vairākiem maksājumu uzdevumiem ?
var arī vienā maks.uzdevumā pārskaitīt kopsummu, bet grāmatvedībā norādīt, kā tā veidojas
Jā,nu ja cilvim iesniegumā jāuzrāda konkrēta summa,tad sākas sīkas problēmas..:
1.Teorētiski es no algas ieturu 30% no summas,kuru Clikums man atļauj aplikt ar ieturējumu.Un iegrāmatoju parastā kārtībā.
2.Tālāk es ieturu 2.summu,ko cilvis ir norādījis iesniegumā-tātad papildus CL atļautajam.Jāgrāmato tak būtu tajā pašā ieturējumu kontā..t.i.divas summas ar identisku grāmatojumu un nolūku.,kas saraibinās grāmatvedību.
3.Untīri praktiski-katru mēnesi cilvim jānāk pie manis,lai es aprēķinu konkrēto papildus ieturējumu summu. un tad rakstām jaunu iesniegumu.Ņemot vērā darbinieku kūtrumu,tas ir grūts pasākums.
2.Iegrāmatojiet ar vienu kopīgu ciparu, ja divi šķiet par raibu.
3.Laiuzraksta lūgumu ieturēt summu, kas iznāk, piem., virs 200 eiro vai cik nu viņš grib sev atstāt
Nu kaut kā jādarās,lai vilks paēdis un kazai arī labi...paldies par piedalīšanos!
Закрыть
Краткое описание нарушения