Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Biedrība К списку тем
Avineta 21.02.2014 11:08
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ответы (7)
Paldies par sapratni un palīdzību!
Avineta 21.02.2014 14:23
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Bet kāds biedrībai sakars ar šo? Jautājums bija konkrēts, man nevajag saites uz likumiem, paldies, protams.
Avineta 21.02.2014 15:41
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Un ieņēmumu- izdevumu pārskatā ir pieļaujams, ka izdevumi pārsniedz ieņēmumus, kas naudas uzskaitē nav pieļaujam
Vispār jau tas ir tais pašos likumos atrunāts.
Kā mēs te zinām, kā Jūs kārtojat grāmatvedību - pēc uzkrāšanas vai kases metodes?
Kā mēs te zinām, kā Jūs kārtojat grāmatvedību
Судя по
Bet kāds biedrībai sakars ar šo?
kārto как придётся.
Es uzdevu jautājumu sadaļā "iesācējiem", tāpēc cerēju uz iecietību. Es kārtoju šo ieņēmumu, izdevumu žurnālu biedrībai, lai gan tas nav īsti piemērots, biedrība nav fiziska persona- saimn. darb. veicēja, nav arī IK vai IU vai ZS. Tātad žurnālu kārtoju pēc kases principa. Bet ieņēmumu- izdevumu pārskatā, kas nāk pie bilances, nav jāuzrāda izdevumi pēc kases principa- piemēram aprēķinātās algas un soc. nodoklis. Es gribētu lūgt, lai atbild cilvēks, kas reāli kārto biedrības grāmatvedību un var atbildēt uz sākumā uzdoto jautājumu. Tas pat nebija jautājums- ngribēju, lai kāds pasaka, vai domāju pareizi vai galīgi garām, nevis norāda saiti uz likumu, kuru šodien vien jau esmu lasījusi reizes 100.
Avineta 21.02.2014 19:53
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть