Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
4310 К списку тем
Inaveve 26.02.2014 10:25
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Ответы (15)
Ko darīt, ja iesniegta bilance iepriekš uz papīra un tagad man jātaisa pareiza. Kā pareizi grāmatot. Ir apsaimniekošanas biedrība: Pamatlīdzekļi 840Ls Nolietojums 360Ls (40Ls gadā) Pamatkapitāls 1200Ls.
Cienītā, ja reiz Jūs pat grāmatojumus elementārus jautājat, kāpēc domājat, ka iepriekšējā bilance nav pareiza?
Nu zinu, kā var būt: Pamatlīdzekļi 840Ls ; pamatkapitāls 1200Ls un uzkrājums pasīvā 360Ls. Kā var sanākt bilance 840Ls apakšā? Uzkrājumus jau nevar ielikt VIDa bilancē ar - zīmi.
Inaveve 26.02.2014 14:07
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Tad jau viņiem jābūt aktīva pusē pie 4310
Inaveve 26.02.2014 14:09
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
840-360 - это в активе
1200 - резервный фонд в пассиве
что-то ещё в активе для баланса должно быть на 720: дебиторы или деньги или и то, и другое
1200 - резервный фонд в пассиве
что-то ещё в активе для баланса должно быть на 720: дебиторы или деньги или и то, и другое
Un ko darīt ar pagājušā gada peļņu -40Ls kuras nedrīkst būt bet ir uzkrājumi, tad PZ ir tikai plikas izmaksas bez PL nolietojuma
Inaveve 26.02.2014 15:23
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Когда минус, уменьшается в текущем году резервный фонд, у Вас же он есть, уменьшайте, если плюс по году, наоборот, резервный фонд увеличивается.
Вообще, идите уже к бухгалтеру какому, что ли.
Вообще, идите уже к бухгалтеру какому, что ли.
Ja sama horošij buhalter. Ja citi ir sataisījuši kļūdas, tad man ir jāizstrebj tā putra. Nākošgad būs miers, viss ies no bilances bez problēmām.
Inaveve 26.02.2014 16:33
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Paldies par padomiem, bet jāizdomā tāpat pašai. Galva ap kājām jāapgriež un viss ir kārtībā.
Inaveve 26.02.2014 16:35
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
viss ies no bilances bez problēmām.
Kautrējos jautāt, bet tomē - kas, uz kurieni ies no bilances??
Man visu mūžu bijis otrādāt - no grāmatojumiem dati ieiet bilancē.
Bet, ka uztaisa bilanci un no bilances kaut kas aiziet, cik saprotu, uz grāmatvedību - redzu pirmo reizi mūžā.
Laikam kursi nav bijuši īstie...
viss ies no bilances bez problēmām.
Kautrējos jautāt, bet tomē - kas, uz kurieni ies no bilances??
Man visu mūžu bijis otrādāt - no grāmatojumiem dati ieiet bilancē.
Bet, ka uztaisa bilanci un no bilances kaut kas aiziet, cik saprotu, uz grāmatvedību - redzu pirmo reizi mūžā.
Laikam kursi nav bijuši īstie...
Citāts:"Galva ap kājām jāapgriež un viss ir kārtībā."
Te svarīgākais to galvu apgriezt pareizajā virzienā.
Japaina 27.02.2014 19:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть