Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN 1.III К списку тем

PVN 1.III
Подскажите, плз, в каких случаях не нужно расшифровывать суммы в PVN 1.III(а лишь общей суммой), указанные в 48.2 строке. Спасибо!
Newbuh
Newbuh 12.03.2014 16:01
43 сообщения на сайте

Ответы (2)

20. PVN 1 pārskata III daļā apliekamā persona kopējā summā norāda:

20.1. attaisnojuma dokumentus, uz kuru pamata ir veikti darījumi iekšzemē – piegādātas preces un sniegti pakalpojumi – ar vienu darījuma partneri – Latvijas Republikas apliekamo personu – par kopējo vērtību bez nodokļa virs 1 000 latiem un kuros (katrā no attaisnojuma dokumentiem) norādītā preču un pakalpojumu kopējā vērtība bez nodokļa ir mazāka par 1 000 latiem. Šajā gadījumā aizpilda PVN 1 pārskata III daļas 1., 2., 4., 5. un 6.ailinorādot dokumenta veida kodu "V", par katru darījuma partneri;

20.2. pārējos attaisnojuma dokumentus, uz kuru pamata ir veikti darījumi – piegādātas preces un sniegti pakalpojumi – un kuros (katrā no attaisnojuma dokumentiem) norādītā preču un pakalpojumu kopējā vērtība bez nodokļa ir mazāka par 1 000 latiem. Šajā gadījumā aizpilda PVN 1 pārskata III daļas 4., 5. un 6.ailinorādot dokumenta veida kodu "T";
Unita
Unita 12.03.2014 16:29
11 сообщений на сайте
Правильным ли будет не расшифровывать сделки с Россией - электронные услуги зарегистрированному налогоплательщику (ее и нет в списке в ЭДС), даже если сумма без ПВН превышает 1430 EUR?
Смущает --->

6. Reģistrēts nodokļa maksātājs , kurš trešās valsts vai trešās teritorijas nodokļa maksātājam sniedz pakalpojumus, kuru sniegšanas vieta saskaņā ar likuma 19.pantapirmo daļu ir trešā valsts vai trešā teritorija un kuru vērtība iekļauta deklarācijas 48.2rindā, uzrāda:

trešās valsts vai trešās teritorijas nodokļa maksātāju
reģ. numuru
48. 2
sniegto pakalpojumu vērtību
1

И не совсем понимаю что относится к PVN 1 pārskata III daļā reģistrēts nodokļa maksātājs kopējā summā norāda --->

4.3. darījumus, kuru vērtība bez nodokļa ir 1 430 euro vai vairāk, ja preču vai pakalpojumu saņēmējs ir nereģistrēts nodokļa maksātājs vai persona, kas nav nodokļa maksātājs, vai persona, kuru nevar identificēt. Šajā gadījumā aizpilda PVN 1 pārskata III daļas 4., 5. un 6.aili tajā norādot dokumenta veida kodu "X".

Заранее спасибо!!!! (совсем запуталась:(
Newbuh
Newbuh 16.03.2014 17:06
43 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.