Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Zalktis un rēķinu sūtīšana e-pastā К списку тем

Zalktis un rēķinu sūtīšana e-pastā
Uzlikta jaunā Zalkša versija un radās problēma - nav vairs iespe'ja ieseivot rēķinu( kaut vai PDF) un kā pielikumu sūtīt. Tagad ir iespēja pa taisno sūtīt e- vēstuli. jauki, bet nesanāk... Uzstādījumos visu esmu aizpildījusi , bet kā spiežu sūtīt , tā parādās ka kļūda uzstādījumos. Vai kādam tā ir bijis? Konsultants atbild ,ka man jāmeklē kļūda uzstādījumos, bet tur viss kaŗtībā ( liku pat bosam aizpildīt, nu varbūt esmu blonda) , bet nekas nemainās..
Mnbv
Mnbv 14.03.2014 18:30
413 сообщений на сайте

Ответы (9)

Viss tiek nosūtīts ļoti korekti. Ko Jūs uzstādījumos rakstījāt? Arī PDF formātā var saglabāt, tikpat korekti kā agrāk.Nekas nav mainījies. Šī programma paliek tikai labāka, kas patiesi priecē.
Aivareno
Aivareno 14.03.2014 22:22
6641 сообщение на сайте
Piekrītu, programma paliek aizvien labāka, jā!
Jautājums par datiem, kas jāvada saistībā ar nosūtīšanu- kāda parole jāraksta un kā?Vienkārši visur rakstot paroles, parasti tās apzīmējas ar zvaigznītēm,bet man tā ir skaidri redzama- tā jābūt?
Un kur var rēķinu ieseivot PDF formātā?- pirms tam atverot rēķinu pirms drukāšanas , tas bija augšējā kreisajā stūrī. Jaunajā versijā man vispār nav iespējas rēķinu redzēt pirms drukāšanas- ir tikai ātrā druka- automātā aiziet uz printeri!
Paldies.
Mnbv
Mnbv 15.03.2014 08:26
413 сообщений на сайте
Kāda tad ir Jūsu jaunā versija? Man ir versija 2013.3.210. Viss kā vienmēr. Ir gan ātrā druka, gan parastā. Paroles vietā man nav nekā. Ierakstīta e-pasta adrese, lietotāja nosaukums( SIA "xxxx"), un Ports - 25.
Aivareno
Aivareno 15.03.2014 09:30
6641 сообщение на сайте
Versija tā pati , bet man vairs nav parastās drukas!!! ( instalējot jauno versiju man tā pazuda...
Nu es izmantoju gmailu un aizpildīju pēc Zalkša majas lapas norādēm.
Mnbv
Mnbv 15.03.2014 10:05
413 сообщений на сайте
Nemācēšu pateikt, kur Jums tā parastā druka pazudusi. Jums jājautā, programmas izstrādātājiem un jāpastāsta problēma. Vai Gmail Jums darbojas caur programmu datorā, jeb Jūs to lietojat caur internetu.Ja caur internetu, tad pārbaudiet gmail iestatījumos, vai ir iespēja pieslēgties Zalkša programmai pie Jūsu pastkastītes.
Aivareno
Aivareno 15.03.2014 10:15
6641 сообщение на сайте
Nu ar programmas izstrādātājiem jau ņemos vairākas dienas..pagaidām bez atbildes ( patiesībā pirmo reizi tā ,ka viņi ļoti kūtri un nekonkrēti atbild) Vienmēr viss bijis ļoti operatīvi un vienmēr pārliecinājušies vai viss kaŗtībā.Tāpēc arī nācu šeit, jo domāju ,ka vēl kādam kas līdzigs bijis.
Zalktis atbildēja ,ka ar gmailu problēmu nav.
Paldies.
Mnbv
Mnbv 15.03.2014 11:03
413 сообщений на сайте
Paņemiet vēl vienu reizi pārinstalējiet - pa jaunu - gan jau viss parādīsies
Ligucite
Ligucite 19.03.2014 18:07
347 сообщений на сайте
http://zalktis.lv/2014/02/09/rekinu-elektroniska-sagatavosana-un-izsutisana/
Frezy
Frezy 23.03.2014 12:23
1986 сообщений на сайте
Nosūtiet viņiem "ekrānšāvienu" kā Jums tur viss izskatās, iespējams no Jūsu apraksta viņi nesaprot, kas tieši Jums nesanāk. Varbūt problēma nav programmā, bet pašā datorā, jo parastā druka nekur nav pazudusi un PDF formāts arī ir saglabājams.
Cleo
Cleo 25.03.2014 08:09
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.