Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Čeki bez rekvizītiem К списку тем
Fuxym 31.03.2014 12:17
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Ответы (3)
Neuztraucieties, drīkstat tā darīt, ja čekā ir visi pārējie rekvizīti:
pārdevēja dati (nosaukums, reģ.nr., jur.adrese) un atšifrēts pirkums (tieši kas, cena, PVN likme, PVN summa, kopsumma), turklāt pirkuma summa bez PVN līdz 29 eiro.
pārdevēja dati (nosaukums, reģ.nr., jur.adrese) un atšifrēts pirkums (tieši kas, cena, PVN likme, PVN summa, kopsumma), turklāt pirkuma summa bez PVN līdz 29 eiro.
Super, paldies. Bet varbūt varēsi paskaidrot, kā lai rīkojos, ja esmu vienā iepirkšanās reizē pirkusi preces gan sev, gan saimnieciskai darbībai. Es varu no tā čeka izsvītrot preces, kas ir domātas manai personiskajai lietošanai? Es tā izdarīju, tagad domāju vai pareizi. Čeka summa ir 78 euro, esmu izsvītrojusi 13 euro, kas neattiecas uz saimniecisko darbību :/
Fuxym 31.03.2014 12:57
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Var arī nesvītrot. Žurnālā ir 22.aile- ar saimniecisko darbību nesaistītie izdevumi . Šajā ailē var arī šo summu 13 € ierakstīt. Bet 65 € ierakstiet 20.ailē
Aivareno 31.03.2014 13:40
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть