Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Gramatvedibas uzskaite-internetveikals-fiziskas personas К списку тем

Gramatvedibas uzskaite-internetveikals-fiziskas personas
Gribeju noskaidrot ka citi gramatvezi karto gramatvedibu uznemumiem, kuriem ir interneta veikals-
uznemums preci pardod internetveikala, parsvara ir fiziskas personas, kuri veic pasutijumu un uz ta pamata tiek izrakstits avansa rekins, kura ir vienigi klienta vards un uzvards, retos gadijumos ari personas kods, samaksa un pec tam tiek izrakstita pavadzime, rekvizitu skaits par fizisko personu nemainas. Diena tiek izrakstitas aptuveni 20 pavadzimes un cilveki jau ari nesaka ne savu personas kodu, ne ari kur dzivo.
Faktiski gribedams nevar nodrosinat nepieciesamos rekvizitus pabadzimes.
Kristineberzina
Kristineberzina 14.04.2014 00:57
43 сообщения на сайте

Ответы (5)

Kas rakstīts likumos un MK noteikumos?
Aivareno
Aivareno 14.04.2014 10:11
6641 сообщение на сайте
cilveki jau ari nesaka ne savu personas kodu, ne ari kur dzivo
Kristineberzina 14.04.2014 00:57
Kas traucē ielikt tos abus laukus, kā obligātos?
Un p/z uzrakstīt, ka klienta personas informācija ierakstīta no e-veikala pasūtījumu veidlapas, ko aizpilda FP.... utml.
Andaz
Andaz 14.04.2014 11:23
27892 сообщения на сайте
Aivareno
Un kas ir rakstīts? Ja tu seit biji domajis obligatos rekvizitus, tad es zinu, ja kaut kas konkrets par internetveikaliem, tad gan es to es nezinu.
Vai vispar ir kads MK noteikums, kas regule so jomu?
Kristineberzina
Kristineberzina 14.04.2014 15:48
43 сообщения на сайте
Aivareno
Un kas ir rakstīts? Ja tu seit biji domajis obligatos rekvizitus, tad es zinu, ja kaut kas konkrets par internetveikaliem, tad gan es to es nezinu.
Tāpēc jau rakstīju, ka internetveikals no parasta veikala neatšķiras. Andaz taisnība, ir jālūdz programmētājam, lai izveido mājaslapu tā, ka bez šiem rekvizītiem nevar pasūtīt preci.
Aivareno
Aivareno 14.04.2014 15:58
6641 сообщение на сайте
Aivareno
MK noteikumi Nr.585 + PVN likums
Andaz
Andaz 14.04.2014 16:40
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.