Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pensionēšanās vecums/STEIDZAMI К списку тем
Pensionēšanās vecums/STEIDZAMI
Rakstu pirmo reizi un gribeetu paluugt informatiivu paliidziibu.
Uznjeemumaa straadaaja ar uznjeemuma liigumiem 2 konsultanti.
Katrs 1 meesesi.Tagadjaaizmaksaa vinjiem samaksu par darbu.
Bet kaa lai es uzzinu kaadu soc.nodokljalikmi jaapiemeero, jo nezinu kaa uzzinaat vai shie cilveeki gadiijumaa nav pensionaari.
Sieviete dzimusi 1948.gadaa bet viirietis 1938 gadaa.
Ответы (11)
http://www.***censored***/gramatvediba/dazads_info
Likmes par soc nodokli es zinu, bet es nezinu, kā pēc dzimšanas gadiem noteikt vai vinji ir pensionaari? Paldies par atbildi.
Vinetu - 2004 gads - 1948 gads = 56 gadi
sievietēm = 01.07.2004.- 30.06.2005 vecuma pensija 60g.paātrinātā pensionēšanās 58g.
vīriešiem 62.gadi
sieviete tātad iznāk vēl nav pensionēšanās vecumā, vīrietis jau ir pensionārs, ja es pareizi sapratu jautājumu.
Liels paldies par zibeniigajaam atbildeem.
Turpināšu savus aprēķinus.
Bet graamatvediibaa nevajag shiem cilveekiem iesniegt kaadus dokum. vai apliecinaajumu, ka vinji ir pensionāri, lai piemeerotu pensionāru soc.nodokļa likmi. Darba ņēm.-7.36% un darb.dev.19.73%
Veelreiz PALDIES!
Ja viņš ir sasniedzis vecumu, kas dod tiesības saņemt pensiju, nodokļu likmes jāpiemēro kā pensionāram.
varu arī kļūdīties, par cik man nav pensionāru, bet manuprāt jābūt nodokļu grāmatiņā ierakstam, ka ir piešķirta pensija, es domāju to vīrieti, tam droši vien ir tāds ieraksts... Varbūt kāds zinošāks dos atbildi. Sieviete jūsu gadījumā pēc vecuma vēl nav pensionāre un viņai piemērojas vispārējā soc.nodokļa likme.
nu re Martinas jau atbildēja
Patiess prieks par juusu atsauciibu!
Закрыть
Краткое описание нарушения