Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
uzkrājumi šaub.debitoriem 7440 К списку тем
Ответы (17)
Sakiet lūdzu, vai veidojot uzkrājumus šaubīgajiem debitoriem, obligāti ir jānosūta vēstule līdz 31.12.20XX?
По второму вопросу: письма можно и не писать. Если дебитор сомнительный, накопления нужно делать в любом случае. Но чтобы списать те накопления в уменьшение облагаемого дохода, нужно соблюсти определенные процедуры.
Es pareizi sapratu, ja 2014.gadā izveidoju uzkrājumus, bet nesūtu vēstuli, tad 2015.gadadecembrī es droši varu sūtīt vēstuli, ka veidošu uzkrājumus saskaņā ar UIN 9.1 pantu un nekas nebūs nokavēts.
97. Šā likuma 9.1 pantu piemēro uzkrājumiem nedrošiem parādiem, kas izveidoti, sākot ar taksācijas periodu, kas sākas 2011.gadā, līdz taksācijas periodam, kas sākas 2013.gadā.
О каком 2015 годе разговор?
О каком 2015 годе разговор?
Статья 9.1 относится только к тем накоплениям, которые возникли в период с 2011 по 2012 год включительно, с 2013 года применяется только статья 9, ибо по заверениям нашего правительства , кризис в стране успешно преодолён и никаких послаблений налогоплательщикам больше не полагается.
97. Šā likuma 9.1 pantu piemēro uzkrājumiem nedrošiem parādiem, kas izveidoti, sākot ar taksācijas periodu, kas sākas 2011.gadā, līdz taksācijas periodam, kas sākas 2013.gadā,
Kur tas ir izlasāms, es UIN 9.1 neredzu
Kur tas ir izlasāms, es UIN 9.1 neredzu
Законы надо читать до конца, а не до середины, открывайте переходные правила и читайте в них 97 пункт.
Aivar!
Un kāda atbilde uz otru jautājumu
Un kāda atbilde uz otru jautājumu
Nav jēgas atbildēt uz otro jautājumu, ja tāda "putra" jau pirmajā daļā - nav saprašanas, vai neuzmanība?
Aivar!
Šoreiz Jums nav taisnība.
Andris8 gribēja uzdot savu jautājumu, bet laikam negribēja veidot jaunu tēmu, tādēļ pierakstīja galā pirmajam jautājumam, ko uzdeva pavisam cits autors. Savādi, ka uz pirmo jautājumu, kas uzdots pirms gada, neviens toreiz neatbildēja. Kaut gan, ja vēl uzmanīgāk paskatās datumu, tad viss skaidrs
Šis nav pirmais gadījums, kad "paceļot" vecu tēmu, visi atbild uz tituljautājumu, bet ne uz jauno.
Šoreiz Jums nav taisnība.
Andris8 gribēja uzdot savu jautājumu, bet laikam negribēja veidot jaunu tēmu, tādēļ pierakstīja galā pirmajam jautājumam, ko uzdeva pavisam cits autors. Savādi, ka uz pirmo jautājumu, kas uzdots pirms gada, neviens toreiz neatbildēja. Kaut gan, ja vēl uzmanīgāk paskatās datumu, tad viss skaidrs
Šis nav pirmais gadījums, kad "paceļot" vecu tēmu, visi atbild uz tituljautājumu, bet ne uz jauno.
Padevīgi atvainojos Andrim, jo Ilzei taisnība.
Es patiešām atbildēju uz "titulljautājumu".
Atliek vien cerēt, ka Andris neapvainojās.
Cerības - muļķa mierinājums, vai ne?
Es patiešām atbildēju uz "titulljautājumu".
Atliek vien cerēt, ka Andris neapvainojās.
Cerības - muļķa mierinājums, vai ne?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть