Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

paziņojums par FP izmaksātajām summām kopsavilkums К списку тем

paziņojums par FP izmaksātajām summām kopsavilkums
Uzmanību!

Šī dokumenta veida precizējumā ir atļauts pēc iesniedzēja izvēles norādīt tikai tās rindas, kurās jāveic summu labojumi, un neiekļaut tās rindiņas, kurās izmaiņas nav jāveic.

Lai norādītu, ka kāda iepriekš iesniegtā rindiņa ir jādzēš, tā dokumentā ir jāievada ar vērtībām „0.00” visos summu laukos.

Ja kādai rindiņai jāmaina ienākuma saņēmējs, ienākuma veids, ienākumu gūšanas periods vai izmaksas datums, rindiņa ar iepriekšējām vērtībām precizējuma dokumentā jānorāda kā dzēsta, bet rindiņa ar mainītajām vērtībām jāiesniedz kā jauna rindiņa.

Dokumenta jaunās rindiņas ir jāiesniedz ar jauna „Pirmreizējā dokumenta” palīdzību.

uzņēmumā nevajadzēja iesniegt par 2013.g. 01., bet kolēģe iesniedza, ko darīt lai dzēstu šo dok, jo tagad nav iespējams iesniegt 2013.g. kopsavilkumu par gadu, jo rāda ka iesniegts 01.mēn. 3 cilvēkiem, kā pareizi norādīt ka jādzēš tās rindiņas 01. men. lai iesniegt koriģējumu.
Sandrjuta85
Sandrjuta85 26.04.2014 09:37
2 сообщения на сайте

Ответы (2)

Manuprāt nokopē janvāra nepareizo deklarāciju
" Šī dokumenta veida precizējumā ir atļauts pēc iesniedzēja izvēles norādīt tikai tās rindas, kurās jāveic summu labojumi, un neiekļaut tās rindiņas, kurās izmaiņas nav jāveic"
-
izdzēš no kopijas pareizās rindiņas,

" Lai norādītu, ka kāda iepriekš iesniegtā rindiņa ir jādzēš, tā dokumentā ir jāievada ar vērtībām „0.00” visos summu laukos." -

nepareizās rindas atstāj ar 0.00 Ls
Guntagermane
Guntagermane 26.04.2014 21:43
1303 сообщения на сайте
bet man ir jālabo datumi, man darbinieki nav atlaisti janvārī, kā man labot šo kļūdu, lai paziņot ka darbinieki strādāja pilnu gadu 2013.g., bet pēc šīs atskaites uzrādās, ka man darbinieki ir nostrādājuši tikai janvāri un viss
Sandrjuta85
Sandrjuta85 28.04.2014 08:47
2 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.