Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Mikrouzņēmuma gada pārskats К списку тем

Mikrouzņēmuma gada pārskats
Sveiki!

Patreiz iegūstu izglītību jomā, kas saistīta ar grāmatvedību, un vēlējos sevi izaicināt, tādēļ izvēlējos praksi ļoti nelielā mikrouzņēmumā, kur esmu vienīgais grāmatvedis. Līdz šim ar visu grāmatvedību tiku galā bez problēmām, tomēr sagatavojot gada pārskatu ir radušies daži jautājumi uz kuriem neesmu spējis atrast atbildes, tādēļ jautāju Jums, speciālistiem.

Gada pārskatu sagatavoju EDS formā.

1. Mikrouzņēmuma nodoklis par 4. ceturksni iekļaujams tā paša gada izdevumos un attiecīgi ari gada pārskatā?

2. Varbūt kāds var padalīties ar paraugu, kā sagatavot bilances piezīmes?

3. Kur P/Z aprēķinā iekļaujams mikrouzņēmuma nodoklis? Es liku 160. rindā - Uzņēmumu ienākuma nodoklis par pārskata gadu. Vai tā ir pareizi?

Paldies jau iepriekš! Lūdzu bez kritikas, vēl mācos.
Ivars.zigurs
Ivars.zigurs 09.05.2014 13:34
2 сообщения на сайте

Ответы (4)

Я не с критикой, я с советом - обратитесь в реале за консультацией.
Tt7
Tt7 09.05.2014 14:27
37863 сообщения на сайте
3. Mikrouzņēmums, kas, kārtojot grāmatvedību, ievēro Gada pārskatu likuma prasības, samaksāto mikrouzņēmumu nodokli iekļauj izmaksās (bilances kontu shēmā norāda kontu grupas „Īstermiņa kreditori” kontā „Norēķini par mikrouzņēmumu nodokli”), peļņas vai zaudējumu aprēķinā ar arābu ciparu apzīmētā papildu izmaksu postenī „Mikrouzņēmumu nodoklis”.

http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=11&id=89&hl=1&oid=88804&mod=35
Cerise
Cerise 09.05.2014 14:42
1426 сообщений на сайте
Vai Jums ir Skype?
Aivars007
Aivars007 09.05.2014 14:45
26984 сообщения на сайте
Vai Jums ir Skype?
Aivars007 09.05.2014 14:45
Labdien!

Jā, mans skype lietotājvārds: ivars1188
Ivars.zigurs
Ivars.zigurs 09.05.2014 14:49
2 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.