Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Летний отдых К списку тем
Ответы (32)
Nav tik traki.
Vienīgi tagad jāmēģina izvairīties no Lufthansa-s, jo Lufthansa-s pilotiem streiks pie streika. Aizlidosi, bet kad un kā atgriezīsies - Dievs to zina.
Ļoti laba aviokompānija ir Swissair (lai arī Lufthansa-s meita). Arī Brussels Airlines. Tikko kā lidinājos, paliku ļoti apmierināts.
Bet ir jau arī čarteri no Rīgas, kuros es personīgi gan iekšā nekāpju. Tas ir tas pats, kas trolejbuss Rīgā - dzirdēsi tikai b**** un b**** pa visu lidmašīnu, un neko vairāk. Tā sauktā atpūta tiek sabojāta, vēl nemaz nenokļūstot galamērķī.
Principiāli izvairos no viesnīcām, kurās mājo šie b**** un b****. Labāk samaksāju vairāk, taču patiešām atpūšos, nevis jūtos kā Rīgā trolejbusā.
P.S. Vienmēr savu ceļojumu no A līdz Z izplānoju pats, tāpēc nepatīkami pārsteigumi mani parasti neskar.
Vienīgi tagad jāmēģina izvairīties no Lufthansa-s, jo Lufthansa-s pilotiem streiks pie streika. Aizlidosi, bet kad un kā atgriezīsies - Dievs to zina.
Ļoti laba aviokompānija ir Swissair (lai arī Lufthansa-s meita). Arī Brussels Airlines. Tikko kā lidinājos, paliku ļoti apmierināts.
Bet ir jau arī čarteri no Rīgas, kuros es personīgi gan iekšā nekāpju. Tas ir tas pats, kas trolejbuss Rīgā - dzirdēsi tikai b**** un b**** pa visu lidmašīnu, un neko vairāk. Tā sauktā atpūta tiek sabojāta, vēl nemaz nenokļūstot galamērķī.
Principiāli izvairos no viesnīcām, kurās mājo šie b**** un b****. Labāk samaksāju vairāk, taču patiešām atpūšos, nevis jūtos kā Rīgā trolejbusā.
P.S. Vienmēr savu ceļojumu no A līdz Z izplānoju pats, tāpēc nepatīkami pārsteigumi mani parasti neskar.
в уши вставляю наушники и слушаю книжки
кста, багаж теряла исключительно с Lufthansa
летала на разном, включая бизнес-джеты, качество оценить могу, понтов не имею
кста, багаж теряла исключительно с Lufthansa
летала на разном, включая бизнес-джеты, качество оценить могу, понтов не имею
Кругом беженцы и террористы. Уедешь, потом не вернешься...
В Анталью самолеты из Риги и обратно набиты отдыхающими, с малыми детьми в том числе. Гостиницы полные.Жара за +40°. Беженцев и терористов замечено не было
А Вы бы в Грецию, на острова особенно)
Ну или в Италию) на теплое побережье.
Ну это, если беженцы интересуют
у меня знкомые на них уже в Австрии конкретно наткнулись
Ну или в Италию) на теплое побережье.
Ну это, если беженцы интересуют
у меня знкомые на них уже в Австрии конкретно наткнулись
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть