Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

PVN atskaite kokmateriāli К списку тем

PVN atskaite kokmateriāli
Labdien! Tāda situācija pirmo reizi, aprīlī nodoti kokmateriāli (padsmit kravas), uzņēmumums kuram piegādājām komateriālus nebrīdināja, ka būs problēmas ar uzmērīšanu, jo viņi maina uzmērīšanas līniju, līdz ar to uz šodiendienu nav neviena krava uzmērīta un pavadzīmes nav noslēgtas, visticamāk ka aprīļa kravas tiks uzmērītas jūnija sākumā, jo tagad mēra maija kravas, kas ir augšpusē un tad tikai varēs uzmērīt aprīļa kravas.
Parasti nekad tāda kavēšanās nav bijusi un vienmēr PVN deklarācijā realizāciju liku tajā mēnesī kad mēs piegādājām, nevis tad kad kravas uzmērīšana bija pabeigta un pavadzīme noslēgta. Bet VIDs ja bija šādi gadījumi, kad ar darījuma partneri summas nesakrita zvanīja, bet visu varēja loģiski paskaidrot.
Kā rīkoties šoreiz?
1) nodod deklarāciju bez šīm kravām, un tad kad pieņems, iesniegt labojumus aprīļa deklarācijai
2) iekļaut deklarācijā tajā mēnesī, kad kravas pieņemtas
Annita
Annita 20.05.2014 11:11
89 сообщений на сайте

Ответы (5)

Un kā tad otra puse tās pavadzīmes uzrādīs?
Ilma
Ilma 20.05.2014 11:40
30495 сообщений на сайте
Nu parasti kokmateriālu saņēmēji, ja pavadzīme tiek noslēgta nākošajā mēnesī, tā arī uzrāda, piem. piegādātājs krava aizvesta aprīlī- aprīļa deklarācijā, saņēmējs krava uzmērīta maijā- maija mēnesī.
Annita
Annita 20.05.2014 11:49
89 сообщений на сайте
Manuprāt svarīgi ir kad kravu viens ir pieņemis, otrs nodevis. Tas ir abi parāda vienā mēnesī. Un kas tad būs ja piemēram piegādātājs parāda kravu kā realizāciju aprīļa mēnesī un izrādās, ka uzmērītājs / saņēmējs/ parāda nepavisam tādu kubatūru un summu kā piegādātājs un vēl citā mēnesī. Tad taču tāpat ir jālabo realizācija.
Ilma
Ilma 20.05.2014 13:46
30495 сообщений на сайте
Vienmēr atskaites nodevu ar pieņemto kubatūru un summu un parasti līdz 20.datumamvisas iepriekšējā mēneša kravas bija pieņemtasun pavadzīmes noslēgtas, bet pašreiz sākot no 15.aprīļa nav nevienas pavadzīmes
Annita
Annita 20.05.2014 14:35
89 сообщений на сайте
Manuprāt jāiekļauj tajā mēnesī, kad kravas pieņemtas, tur taču būs pieņemšanas datums uzrādīts.
Ilma
Ilma 23.05.2014 15:22
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.